Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen munkát/munkahelyet...

Milyen munkát/munkahelyet javasolnál egy lusta,emberkerülő aszociális ember számára?

Figyelt kérdés
A pénz nem számít,maga a munkák érdekelnek.

máj. 19. 16:43
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
48%
Én meglepően olyat ajánlanék, ahol emberekkel kell foglalkozni. Veszélyes dolog magadat beskatulyázni. Csak úgy fejlesztheted a szociális érzékedet, ha kilépsz a komfortzónádból, új tapasztalatokra teszel szert. Nem kell ilyen téren leírni magad.
máj. 25. 03:52
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Kb 1 percig birná es a strssztol ongyilkos lenne

Eut akarod??

máj. 25. 04:06
 13/19 anonim ***** válasza:
0%
Utolsó ez hülyeség
máj. 27. 11:45
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Enis emberkerulo vagyok

1 percig nem birom emerek kozott

máj. 27. 12:29
 15/19 anonim ***** válasza:
66%
Alapvetően mindannyian szociális lények vagyunk. Azt elhiszem, ha rosszinulatú emberek között nem bírod, de mi van a barátságos emberekkel?
máj. 27. 13:01
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Már azokat se birom
máj. 27. 17:59
 17/19 A kérdező kommentje:
Én sem
máj. 30. 21:01
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj nincs ráirva senkire ki a rosszindulatú ki a barátságos.
jún. 25. 16:37
 19/19 anonim ***** válasza:
Saját tapasztalatom: Egy olyan műhelyben végezz magas szintű gondolkodást és odafigyelést igénylő műszaki munkát, ahol csak néhány ember dolgozik veled egy légtérben, és ők is abban a cipőben járnak, mint te. Vagyis beleássák magukat a feladatukba, megértik, ha órákig nem szólsz hozzájuk, és nem is igénylik a csevegést, máskor meg hosszan beszélgettek egymás projectjeinek a buktatóiról, meg a kitekert ötletekről, amik végülis megmentették a céget. Én azért fogok másik melót keresni, mert a műhelyt megszüntették, beszélgetőtársam ritkán van. Kb hetente 10-20 percet beszélgetek igazából úgy, hogy élvezem is, a többi időben csak magyarázkodom, mert egy szavamat sem értik, meg furcsán néznek és rohadtul fárasztó ez. Irodában vagyok, ahol nagyszájúak, nevetgélők és énekelgetők között programozom, és nekik furcsa, hogy nem kapcsolódom be a csevegésbe! Nem is tudok sem a sporthoz, sem a divathoz, sem a gyerekneveléshez hozzászólni, de pl az elektronikához igen. Most még a kerti étkezőt is bezárták. Sehol nem mélázhatok egyedül 5 percet egy szendvics lenyelése közben. 250-en vannak az ebédlőben, és akkora hangzavar van, mint egy piac csarnokban. Rá vagyok kényszerülve, hogy ott egyek, és fülcsengéssel megyek vissza dolgozni. Nem vagyok rosszindulatú, csak nem szeretem az embereket, mert fárasztanak, és mert én vagyok furcsa nekik, és nem akarom a létezésemmel terhelni őket.
okt. 13. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!