Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen munkát/munkahelyet...

Milyen munkát/munkahelyet javasolnál egy lusta,emberkerülő aszociális ember számára?

Figyelt kérdés
A pénz nem számít,maga a munkák érdekelnek.

máj. 19. 16:43
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
91%
A vasútnál van a váltókezelő, na az feküdne neked szerintem. Bedugnak valami vidéki mellékvonalra ahol napi 1-2 vonat jár, akkor szépen kiballagsz, és átállítód a váltót, és megvárod amíg elmegy a vonat, ennyi. Amúgy egész nap egyedül ülsz egy kis bakterházban, a lőtéri kutya nem fog zaklatni
máj. 19. 17:15
 2/19 anonim ***** válasza:
96%
Esetleg valami éjszakai portás, itt velem szemben van egy autókereskedés, annyit látok, hogy néha tesz egy kört a pali, aztán visszaül a bódéjába. Jó, ezek a biztiőrök általában 24 óráznak gondolom, szóval napközben lehet kell az emberekkel is foglalkozni valamennyit, felnyitni a sorompót a kocsiknak meg ilyesmi.
máj. 19. 17:21
 3/19 anonim ***** válasza:
65%
Korboncnok. A halottak elég csendes társaság.
máj. 19. 18:33
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Sztem is az éjjeli őrködés a leginkább ilyen meló. Gyakorlatilag semmit sem kell csinálni. Óránként körbemész a helyen, amit őrzöl, becsekkolsz az ellenőrző pontokon (már ha van egyáltalán) és ennyi. Emberekkel nem találkozol, éjszaka kivel is találkoznál, max ha nagy a hely és van 1-2 kolléga, de ők valszeg hasonló mentalitásuak, mint te.

Nappali meló sztem nem nagyon van olyan, amilyenre te gondolsz. Mindenhol dolgozni kell és vannak emberek is. Sztem egy váltókezelő sem csak annyit csinál, h átállítja a váltót. A MÁV-ot ismerve tuti van ezer más feladata is még egy gyérebb vonalon is.

máj. 19. 19:51
 5/19 A kérdező kommentje:
Köszi a tippeket!
máj. 20. 14:07
 6/19 Senior Séf ***** válasza:
64%
Juhásznak menj.
máj. 20. 16:07
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
#6 a juhászok rohadt sokat dolgoznak. Nem csak annyi a dolguk, h döglenek az árnyékban és figyelik a nyájat.
máj. 20. 16:40
 8/19 anonim ***** válasza:
16%
Kamionos, egesz nap vezet
máj. 24. 12:50
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
A kamionos ja vezet. Meg felrakod, lerakod, ponyváz, papírmunkázik, stb. Mindezt akár napi 15 órában is, ha épp úgy adja ki az idő. És hidd el szinte mindem cégnél mindig úgy adja ki, amilyen gyakran csak törvényileg lehetséges.
máj. 24. 15:06
 10/19 anonim ***** válasza:
De emberekkel nem kell foglalkozni
máj. 24. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!