Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen munkákat tudtok ahol...

Milyen munkákat tudtok ahol jól fizetnek és nagyon keveset kell emberekkel beszélni illetve foglalkozni?

Figyelt kérdés

Jelenleg kisebb helyen vagyok menza szakács, van sokszor hogy egyedül kell vinnem és szinte soha senkivel nem kell beszélgetnem olyankor(max 30 perc-1 óra amit azzal kell töltenem) . Az rosszabb ha van munkatársam mert folyamatosan hallgatni kell ahogy beszél idöközönként és válaszolni ami fáraszt.

De szeretnék valami olyat ami jobban fizet és legalább ilyen ritkán kell emberekkel foglalkozni vagy beszélni.

Tehát szivesen elkezdenék akár tanulni vmit van megtakarításom böven.

2021. jan. 3. 17:47
 1/8 anonim ***** válasza:
62%
Asztalos, csak munkafelvételkor kell az ügyfelekkel egyeztetni. Biztiboy.
2021. jan. 3. 17:58
 2/8 anonim ***** válasza:
58%
Én asztalos vagyok, nem csak munkafelvételkor kell beszélni velük. De ha alkalmazott vagy asztalosként, akkor szinte egyáltalán nem kell ügyfelekkel beszélni. És ez a legtöbb munkánál így van.
2021. jan. 3. 18:03
 3/8 A kérdező kommentje:

Olyan munkát nem vállalok ahol müszak van, tönkreteszi az egészséget, a másik hogy biztonsági őr rosszul fizet.

Az asztaloshoz nem hiszem hogy van kézügyességem és a fizetésről sem tudom hogy jó lenne mint alkalmazott.

2021. jan. 3. 18:05
 4/8 anonim ***** válasza:
Mini etteremben tudnád egyedul vinni az egész konyhat
2021. jan. 3. 18:07
 5/8 anonim ***** válasza:
Informatikus. Csak a hasonszőrű kockákkal kell néha beszélni.
2021. jan. 3. 19:20
 6/8 anonim ***** válasza:
hú de jó kérdés! én sem tudok nyugodtan dolgozni,mert egy ! hangsúlyozom 1! kollégám,másfél percenként tesz fel teljesen felesleges hülye kérdéseket!
2021. jan. 3. 21:34
 7/8 anonim ***** válasza:
kamionos
2021. jan. 4. 09:08
 8/8 Ruby04 válasza:
100%

Én is ilyen melót keresek. Ha fél évig senkivel nem találkozom a kis családomat leszámítva, totál jól meglennék.

Annyira aszociális vagyok, hogy már szinte direkt beszólok, haz illető úgy megsértődjön, h legközelebb ne is legyen kedve hozzám szólni.

2021. ápr. 5. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!