Milyen munkákat tudtok ahol jól fizetnek és nagyon keveset kell emberekkel beszélni illetve foglalkozni?
Jelenleg kisebb helyen vagyok menza szakács, van sokszor hogy egyedül kell vinnem és szinte soha senkivel nem kell beszélgetnem olyankor(max 30 perc-1 óra amit azzal kell töltenem) . Az rosszabb ha van munkatársam mert folyamatosan hallgatni kell ahogy beszél idöközönként és válaszolni ami fáraszt.
De szeretnék valami olyat ami jobban fizet és legalább ilyen ritkán kell emberekkel foglalkozni vagy beszélni.
Tehát szivesen elkezdenék akár tanulni vmit van megtakarításom böven.
Olyan munkát nem vállalok ahol müszak van, tönkreteszi az egészséget, a másik hogy biztonsági őr rosszul fizet.
Az asztaloshoz nem hiszem hogy van kézügyességem és a fizetésről sem tudom hogy jó lenne mint alkalmazott.
Én is ilyen melót keresek. Ha fél évig senkivel nem találkozom a kis családomat leszámítva, totál jól meglennék.
Annyira aszociális vagyok, hogy már szinte direkt beszólok, haz illető úgy megsértődjön, h legközelebb ne is legyen kedve hozzám szólni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!