Mi motiválna munkára?
Figyelt kérdés
Minden munkahelyemen pár hét/hónap után kiégek és utána megtagadom a munkavállalást. Természetesen gyorsan ki is rúgnak ilyenkor. Nem tudok megmaradni sehol, rühellek dolgozni és nem is akarok, lefosom magasról, hogy életfeltétel. Egyszerűen nagon az sem érdekelne, ha éhenfagynék, nem nagyon tud semmi sem kötelezni munkára. De hát tudjuk, hogy 2024-ben nem lehet megélni munka nélkül jelenleg, még messze vagyunk hogy a robotok teljesen átvegyék ezt a részét az életnek.2024. máj. 18. 22:41
41/43 A kérdező kommentje:
Hát ez az 40-es, hasonlókat mond az én pszichológusom is. Nem tudom, hogy higgyek-e neki vagy az emberiség 99,99%-ának higgyek, akik szerint pedig létzik? Ez a baj, hogy itt is úgy vagyok mint a munkával, szembe megyek az autópályán és én vagyok a helikopter, mindenki más hülye.
2024. máj. 24. 22:32
42/43 anonim válasza:
Mi a youtube csatornad, hany feliratkozod van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!