Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mi motiválna munkára?

Mi motiválna munkára?

Figyelt kérdés
Minden munkahelyemen pár hét/hónap után kiégek és utána megtagadom a munkavállalást. Természetesen gyorsan ki is rúgnak ilyenkor. Nem tudok megmaradni sehol, rühellek dolgozni és nem is akarok, lefosom magasról, hogy életfeltétel. Egyszerűen nagon az sem érdekelne, ha éhenfagynék, nem nagyon tud semmi sem kötelezni munkára. De hát tudjuk, hogy 2024-ben nem lehet megélni munka nélkül jelenleg, még messze vagyunk hogy a robotok teljesen átvegyék ezt a részét az életnek.

2024. máj. 18. 22:41
1 2 3 4 5
 31/43 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom... Ha nincs olyan, hogy munka nélküli normális élet akkor lehet hogy az öngyilkossághoz folyamodok.
2024. máj. 20. 17:02
 32/43 anonim ***** válasza:
78%
Az éheztetés teljesen felesleges lenne, úgyis édesanyád tart el téged.
2024. máj. 20. 17:33
 33/43 anonim ***** válasza:
81%

Az egy jó dolog, hogy nem szorulsz olyan munkára, amitől rosszul vagy. Bár más is megtehetné ezt. Amúgy abszurd, hogy az emberek nem lázadnak fel egy ilyen társadalmi berendezkedés ellen... Ahol az életük nagy része robottal telik.

Vannak alternatív életmódok. Rengetegen mennek ki pl.: hippi közösségekhez mondjuk Tenerifére. Nem kell mindenkinek egy gyárban megrohadni.

2024. máj. 24. 13:22
 34/43 anonim ***** válasza:
52%
Igen, csak sok láblogatóval az a baj hogy őfelsége dolgozni nem akar, de igényt tart olyan dolgokra amiert másnak bizony ott kell rohadni egy gyárban vagy hajnali 4-kor kelni.
2024. máj. 24. 14:14
 35/43 anonim ***** válasza:
50%
#33 egy hippi közösségbe az tud élni, akinek minimálisak az igényei. Ha akarsz házat, autót, telefont, vagy épp családot, akkor bizony dolgozni kell a világon mindenhol, még Tenerifén is.
2024. máj. 24. 14:58
 36/43 anonim ***** válasza:
76%
Az az ember egyéni döntése, hogy melyiket választja. Vagy melyiket nevezi életnek. Én csak egy alternatív megoldást dobtam fel. Mivel látszik, hogy a kérdező se preferálja a társadalomra erőltetett rabszolga modellt.
2024. máj. 24. 15:01
 37/43 anonim ***** válasza:
56%
#36 jaj ne bonyolítsd túl. A kérdező egy lusta ember, akinek kényelmes a mamahotel. Neki az egyetlen baja a társadalommal az, h vannak gazdag emberek, akik jó kocsival jó csajokat furikáznak, neki meg nem jut senki és semmi.
2024. máj. 24. 15:04
 38/43 anonim ***** válasza:
78%
Az persze más kérdés, ha valaki nagy igények mellett nem akar semmit se csinálni, és nem elvi meggyőződésből, kis igényekkel.
2024. máj. 24. 15:05
 39/43 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy tudnék-e hippiként élni. Valószínűleg nem... Az a baj, hogy egyszerűen eszméletlen lusta vagyok, olyannyira, hogy az sem érdekel ha belehalok. Ezt még megerősíti benne a pszichológusom életfelfogása, aki szerint a lustaság nem létezik. Nincs olyan, hogy lusta. És ez csak jobban azt nyomja belém, hogy nem velem van a baj.
2024. máj. 24. 21:22
 40/43 anonim ***** válasza:
30%
Az én pszichiáterem meg azt mondta, hogy nincs lustaság, csak motiváció hiány. :D
2024. máj. 24. 21:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!