Mi motiválna munkára?
Én nem dolgozni utálok, szimplán a munkahelyeket, de általában előbb-utóbb találok olyat, ahol laza a nap, jó fejek a kollégák, a mostani is igazából olyan érzés, mint anno suliban a napközi, ahol azért ott kellett lenni meg néha volt, amikor megírtuk a házifeladatot, szóval persze a feladatokat el kell látni, de közben akkor megyek el kávézni amikor akarok, senki nem egy buzgómócsing de mindenki csinálja a dolgát, de le lehet állni pár szóra beszélgetni, hallgathatok zenét fülessel (meg hangszóróval is akár, de én inkább fülesezek), telefonálhatok, szóval eltelik egész hamar a 8 óra. Az olyan helyekről én is mindig felmondtam, ahol engedélyt kellett kérni a szünetre meg értelmetlenül tiltottak dolgokat csak mert megtehetik, meg ilyesmi. Megcsinálom a feladatokat amiket meg kell szívesen, de nem egy gép vagyok, ha az kell, akkor szánják rá a megfelelő összeget, hogy kiépítsék a rendszert. :)
Szóval szerintem csak egy normális helyet kell találni. 2 óra utazgatás sem normális nyilván, nálam egy óra a maximum, az se kevés, de ilyenkor tervezem meg, mit csinálok majd meló után, hogy aztán ha végeztem csak csinálni kelljen.
Azért látom a lepontozók számából, hogy nem te vagy itt az egyetlen munkakerülő tróger. Úgyhogy nyugi nem vagy egyedül! Több itt az országban már a semmirekellő a dolgozni akaró embereknél.
Még annyi, hogy rendbe tegyem a dolgokat távolról sem vagyok munkamániás de normál ésszel felfogom, hogy egyénileg muszáj dolgozni, hogy legyen valamim, közösségileg pedig soha nem jutunk sehova ha mindenki csak a f*szát veri otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!