Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mi motiválna munkára?

Mi motiválna munkára?

Figyelt kérdés
Minden munkahelyemen pár hét/hónap után kiégek és utána megtagadom a munkavállalást. Természetesen gyorsan ki is rúgnak ilyenkor. Nem tudok megmaradni sehol, rühellek dolgozni és nem is akarok, lefosom magasról, hogy életfeltétel. Egyszerűen nagon az sem érdekelne, ha éhenfagynék, nem nagyon tud semmi sem kötelezni munkára. De hát tudjuk, hogy 2024-ben nem lehet megélni munka nélkül jelenleg, még messze vagyunk hogy a robotok teljesen átvegyék ezt a részét az életnek.

2024. máj. 18. 22:41
1 2 3 4 5
 11/43 anonim ***** válasza:
11%
Igen csak amíg az univerzum egy végtelen nagy üresség addig mi meg itt vergődünk közösen ebben a csónakban és aki nem evez együtt a többivel azt bedobják az óceánba vagy megölik és megzabálják. Szóval lehet ilyen hülye filozófiai baromságokat kitalálni a miértekre de te most itt vagy és itt kell helyt állni, nincs választási lehetőséged hacsak nem nyersz a lottón! Előbb utóbb elfogynak a lehetőségeid a léhűtő életre és akkor jön a nyomorgás, küszködés majd a halál egyegyedű, nyomorultan. A kutya nem fog megsiratni. Ezt szeretnéd?
2024. máj. 18. 23:11
 12/43 A kérdező kommentje:
Duke81: Nem feltétlen érdekel, hogy ha meghalok akkor a kutya sem fog utánam sírni vagy hogy mivel megyek a sírba. Ha halott leszek már nem lesznek érzéseim.
2024. máj. 18. 23:13
 13/43 anonim ***** válasza:
86%
Hat Martin, az biztos hogy a 1001-ik gyakoris kerdesed se fog semerre se vinni. Hiaba kaptal mar 200.000 valaszt.
2024. máj. 18. 23:14
 14/43 anonim ***** válasza:
100%

Én nem dolgozni utálok, szimplán a munkahelyeket, de általában előbb-utóbb találok olyat, ahol laza a nap, jó fejek a kollégák, a mostani is igazából olyan érzés, mint anno suliban a napközi, ahol azért ott kellett lenni meg néha volt, amikor megírtuk a házifeladatot, szóval persze a feladatokat el kell látni, de közben akkor megyek el kávézni amikor akarok, senki nem egy buzgómócsing de mindenki csinálja a dolgát, de le lehet állni pár szóra beszélgetni, hallgathatok zenét fülessel (meg hangszóróval is akár, de én inkább fülesezek), telefonálhatok, szóval eltelik egész hamar a 8 óra. Az olyan helyekről én is mindig felmondtam, ahol engedélyt kellett kérni a szünetre meg értelmetlenül tiltottak dolgokat csak mert megtehetik, meg ilyesmi. Megcsinálom a feladatokat amiket meg kell szívesen, de nem egy gép vagyok, ha az kell, akkor szánják rá a megfelelő összeget, hogy kiépítsék a rendszert. :)

Szóval szerintem csak egy normális helyet kell találni. 2 óra utazgatás sem normális nyilván, nálam egy óra a maximum, az se kevés, de ilyenkor tervezem meg, mit csinálok majd meló után, hogy aztán ha végeztem csak csinálni kelljen.

2024. máj. 18. 23:16
 15/43 A kérdező kommentje:
Hát nem 13-as, az tuti. Igazából fogalmam nincs mit kéne tennem. Azt lenyelni, hogy a munkaerő tagja legyek sosem fogom tudni. Hacsak nem ugye bejön ez a streamerség, de erre nem látok már esélyt. Előbb csap belém a villám sajnos.
2024. máj. 18. 23:17
 16/43 anonim ***** válasza:
37%

Azért látom a lepontozók számából, hogy nem te vagy itt az egyetlen munkakerülő tróger. Úgyhogy nyugi nem vagy egyedül! Több itt az országban már a semmirekellő a dolgozni akaró embereknél.

Még annyi, hogy rendbe tegyem a dolgokat távolról sem vagyok munkamániás de normál ésszel felfogom, hogy egyénileg muszáj dolgozni, hogy legyen valamim, közösségileg pedig soha nem jutunk sehova ha mindenki csak a f*szát veri otthon.

2024. máj. 18. 23:23
 17/43 anonim ***** válasza:
43%
na ezért dobbantottam magyarból mert hanyatlik xd
2024. máj. 18. 23:44
 18/43 anonim ***** válasza:
72%
Mit csinálsz, ha nem dolgozol, kérdező, mivel töltöd az idődet?
2024. máj. 18. 23:53
 19/43 A kérdező kommentje:
18: Streamelek, Youtube videókat csinálok, játszok.
2024. máj. 19. 00:20
 20/43 anonim ***** válasza:
92%
Én megértelek amúgy,épp' tegnap készültem ki teljesen a munkahelyemen, a legtöbb egy ótvaros hányadék,ami az életedet teljesen tönkreteszi. De sajnos a pénz létfontosságú :(
2024. máj. 19. 07:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!