Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Komolyan, én lennék ebben a...

Komolyan, én lennék ebben a helyzetben a gané?

Figyelt kérdés

Van 1 főállásom, ami 4 műszakban megy, 12 órázásokkal... ez annyit jelent, hogy egyik héten megyek 5 napot, a másik héten 2-t... nappal-éjszaka, ez 2 hetente változik.

Fél éve ez mellett kijártam egy zöldségfeldolgozóba, de mikor 5 napos hetem van és kimentem még 2-t máshova, akkor folyamat hét vagy 8 napot mentem pihenő nap nélkül... ez nappalba nekem már kimerítővé vált, még éjszaka annyira nem.

Ezért ebben a hónapban úgy döntöttem, hogy a másodállásomban egy hetet kihagyok, jövő hétre meg már nem hívtak melózni, mikor tudnék menni többet is, mert közbe kerestek a helyemre mást... de szóltan előre nem mellesleg.

Volt aki azt mondta, hogy én vagyoj ebbena hibás, hogy kihagytam egy hetet...

Komolyan én lennék abban a hibáy, hogy nem akarok egy húzásra pihenő nap nélkül 7 napot melózni? Ráadásuk zömében 12 órás műszakokban??

2024. máj. 18. 08:50
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Van egy ismerősöm, simán kozmetikus és dupla annyit keres mint én ezzel a 2 munkával... egy kozmetikus mennyit tanult?

Egy sima eladó is kereshet fél millát.

Nem mindegy a cég, hogy hol dolgozol meg mennyiért...

A munkabérrel egyik helyen se volt probléma... csak egy sima inkorekktség a bajom, hogy ne kelljen már úgy élnem mint egy robot.

De teszek rá, pihenek azt keresek másikat. Vagy elmegyek Woltozni... annak legalább kötetlen a munkaideje

2024. máj. 18. 10:03
 12/15 anonim ***** válasza:
84%
Egyetértek kérdező! Sok sikert kívánok és ne hagyd magad! Jönni fog egy tök jó munkahely hamarosan! 👌
2024. máj. 18. 10:49
 13/15 anonim ***** válasza:
21%
Már, hogy ne lenne baj a bérrel, ha 12 órás meló mellé még másodállást kell vállalnod...?!?
2024. máj. 18. 11:59
 14/15 anonim ***** válasza:
94%
Gondolom gyűjt valamire.. Azt írta hogy elégedett a bérrel. Miért akarod az ellenkezőjet belebeszelni? Hmm!?
2024. máj. 18. 13:33
 15/15 anonim ***** válasza:
58%
#14: LoooL
2024. máj. 18. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!