Komolyan, én lennék ebben a helyzetben a gané?
Van 1 főállásom, ami 4 műszakban megy, 12 órázásokkal... ez annyit jelent, hogy egyik héten megyek 5 napot, a másik héten 2-t... nappal-éjszaka, ez 2 hetente változik.
Fél éve ez mellett kijártam egy zöldségfeldolgozóba, de mikor 5 napos hetem van és kimentem még 2-t máshova, akkor folyamat hét vagy 8 napot mentem pihenő nap nélkül... ez nappalba nekem már kimerítővé vált, még éjszaka annyira nem.
Ezért ebben a hónapban úgy döntöttem, hogy a másodállásomban egy hetet kihagyok, jövő hétre meg már nem hívtak melózni, mikor tudnék menni többet is, mert közbe kerestek a helyemre mást... de szóltan előre nem mellesleg.
Volt aki azt mondta, hogy én vagyoj ebbena hibás, hogy kihagytam egy hetet...
Komolyan én lennék abban a hibáy, hogy nem akarok egy húzásra pihenő nap nélkül 7 napot melózni? Ráadásuk zömében 12 órás műszakokban??
Gyanítom, hogy a másodállásban nem voltál bejelentve? Mert ha szabadságot kérsz, és hivatalos minden, akkor ez természetes dolog.
Ha feketén csináltad, akkor tudnod kell, hogy ez bárkivel bármikor előfordulhat. Lehet inkorrekt a "munkáltató" is, de az is lehet, hogy eleve nem is voltak veled elégedettek, és kapora jött a helyzet.
Vagy csak egyszerűen aki helyettesített, szimpatikusabbnak es ügyesebbb ek találtak nálad.
Van ilyen. De nem dőlt össze a világ. Keress olyan munkahelyet, ahol nem szakadsz meg több helyen, méltatlan körülmények között.
A főállásom az állandó, szerződéses.
A másodállásom is bejelentett, de az napi bejelentéses...
Am meg valószínű, kapóra jött neki ez az indok.
Lehet, hogy igaza van, de nem ennyire fekete/fehér a világ...
Én a 7-sel értek egyet.
5-ös és 7-es vagyok. A 4-esnek azért nincs igaza, mert a kérdező nem a munkaberere panaszkodott. Hanem egy inkorrekt munkáltatóra. Amibe az is belefuthat, aki 8 egyetemet végzett.
Hagyjuk már ezt az üres szavak puffogtatasat, hogy ha tanultál volna többet, akkor négyszer ennyit keresnel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!