Mióta dolgozom mindig hamar találtam új állást. De mostanában csak elutasítás jön és a hirdetések nagy része is kamu. Más is tapasztal ilyet? Mi történik?
Nekem is feltűnt, hogy egyre kevesebb a munka lehetőség és ami van, az is szar többnyire.
Szerintem Orbán ázsiai migránsai veszik el a munkát a magyar emberek elől. Már a fizikai munkákat. Meg mellette a gazdasági helyzet sem a legjobb, sok munkahely ment csődbe, épített le.
Stagnál a gazdaság.
Amúgy milyen munkakörökre pályázol?
Az egyik híre karrierportálon hetente 5-10-20 helyre küldöm be a jelentkezésemet: zsinórban jön az elutasítás. Az elmúlt időszakban kb. 4%-ba hívtak be állásinterjúra.
Fura a világ ma, az tuti.
Én is tapasztalom...Meg az egyéni vállakozók keresnek heti 10-12 órába embereket, de kb minden hónapban keresnek, eleve gyanús. Egy-két állás úgy van meghirdetve,mintha egy 5. osztályos írta volna.
Meg olyan ,hogy ja amúgy ,nem is 8 órás,hanem csak 7. Így a fizetés sem annyi, hanem csak 202 ezer,ami nevetséges...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!