Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ciki ha valaki a munkahelyen...

Ciki ha valaki a munkahelyen szendvicset eszik?

Figyelt kérdés

Korábban évekig a közelben lévő éttermekből rendeltem menüt a munkahelyre. Aztán meguntam már az összeset, ezért egy ideje szendvicset vagy péksütit, gyümölcsöt hozok magammal. Délután ha hazaérek meg otthon eszek főtt kaját (leves, főétel, süti ha van). Reggelizek is otthon bőségesen. Mondjuk tudom nem kell elszámolnom senkinek ezekkel a dolgokkal.

Azonban a főnökeim is kérdezték már nem egyszer, hogy én nem eszek semmit egész nap, illetve egy kollegám ma mondja, hogy úgyse ebédelek soha.

Én egyedül dolgozok itt az irodában. Ha nyugis időszak van épp, akkor szoktam enni. A főnökeimnek is el kellett mondanom, hogy mit eszek egy nap. Az egyik mondta, hogy rendelnek nekem ha kell főtt kaját.

De én nem azért nem rendelek, mert nincs naponta annyi pénzem rá, hanem mert jelenleg nem kívánom. Majd ha újra szeretnék venni ilyeneket akkor veszek.

Gondolom nem rosszból mondják, de annyira unom már ezt az ebédes témát. :( Tényleg kezdem szégyellni az egészet. De annak nem látom értelmét, hogy nem eszem meg amit rendelek, aztán kidobom rá a pénzt.

Vagy ennyire ciki a szendvics evése egy munkahelyen?

ápr. 23. 14:23
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

10, nincs mit.

Ebben egyébként az a jó, hogy ezt a darabos piknik ebédet lehet szép lassan, munka közben is enni.

Két feladat közt bekapsz pár szem szőlőt, a kávéd vagy teád mellé eszel pár kekszet, az agyad cukorellátása is egyenletesebb, jobban tudsz koncentrálni.

De ja, lehet ha van egy ilyen mutatós doboz mellé, akkor leesik nekik, hogy ez nem szükség hanem preferencia 😃

ápr. 23. 15:47
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
"Kedves kollégák, köszönöm, hogy odafigyeltek rám, de jelenleg inkább szendvicset ennék, egyszerűen ez esik jól, kérlek, bízzátok ezt rám!"
ápr. 23. 15:55
 13/19 anonim ***** válasza:
81%
Sose legyél szégyenlős azelőtt, akinek több pénze van nálad és szívesen ad belőle neked! Nyugodtam mondd meg a főnöknek, hogy rendeljen neked kaját! Nem kell ezt szégyellni.
ápr. 23. 16:30
 14/19 A kérdező kommentje:

De minek fogadtam volna el?

Mikor nem is kell nekem az a kaja. Kidobni nem akarom.

Ráadásul én senkitől semmit nem fogadok el és nem is kértem soha se segítséget, se pénzt, se tárgyat.

Megoldok én mindent magamnak.

Nagyon szégyellném magam, hogy ingyen kaját fogadjak el bárkitől. Mert amúgy meglenne rá a napi párezer forintom.

ápr. 23. 17:54
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Totálisan nem gond a szendvics-téma.
ápr. 23. 19:31
 16/19 anonim ***** válasza:
74%
Mondd akkor neki, hogy ha nagyon adni akar valamit, emelje meg a fizetésed.
ápr. 23. 20:06
 17/19 A kérdező kommentje:

Én semmit se kérek. :D Max annyit, hogy hagyjanak békén ilyen hülyeségekkel, hogy ki mit eszik.

Köszi mindenkinek a tanácsokat. :) Tudom hülyén hangzik, de már szégyelltem az egészet.

ápr. 23. 20:09
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Èn külföldön élek ès szinte minden kollégám (én is) szendvicseket visz ebèdre…
ápr. 24. 10:57
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

18, ja én is. Már nem is esik jól délben nehezebb ételt enni, inkább csak este.

Fura is hogy nálunk ez a rendszer alakult ki, mert a munka mellett a meleg vacsorának sokkal több praktikuma van, amikor együtt a család.

ápr. 24. 11:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!