Nagyon válogatós vagyok munkahelyek téren. Hogyan változtassak magamon?
Az eddigi munkahelyeim 80%-ánál több-kevesebb kifogásolnivalóm volt, a legtöbbről ezek miatt jöttem el. 20% ahol szerettem dolgozni, egyéb dolgok miatt nem tartott sokáig.
Az a baj, nagyon sokat dob latba a munkatársak személyisége, viselkedése, hozzáállása. Nagyon sok tróger, állandóan panaszkodó és trágárkodó, energiavámpír emberrel találkoztam. Olyannal meg alig, aki barátságos, segítőkész, hozzáértő, nyugalmát megőrzi bármilyen helyzetben.
Úgy látom a legtöbb ember próbálja ezeket a dolgokat áthidalni, de nekem egyszerűen nem megy. Bekerülök valahová, és pár hónap múlva már másutt dolgozok mert nem bírom elviselni a körülményeket, és nagyon nehezen találok olyan helyet ahol meg tudnék maradni. Eleinte próbálok mindenütt alkalmazkodni, beilleszkedni, de X idő után már látom hogy ez is nehéz úgy lesz.
Nem lenn ebaj ha éjszaka kéne műszakot vallani, robotolni kellene, ha normális emberek vennének körül. De talán nem is fogok már ilyen helyet találni.
Tudnék esetleg változtatni magamon hogy jobban elfgogadjam a többieket? Valahol mégiscsak le kéne ragadnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!