Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Nagyon válogatós vagyok...

Nagyon válogatós vagyok munkahelyek téren. Hogyan változtassak magamon?

Figyelt kérdés

Az eddigi munkahelyeim 80%-ánál több-kevesebb kifogásolnivalóm volt, a legtöbbről ezek miatt jöttem el. 20% ahol szerettem dolgozni, egyéb dolgok miatt nem tartott sokáig.

Az a baj, nagyon sokat dob latba a munkatársak személyisége, viselkedése, hozzáállása. Nagyon sok tróger, állandóan panaszkodó és trágárkodó, energiavámpír emberrel találkoztam. Olyannal meg alig, aki barátságos, segítőkész, hozzáértő, nyugalmát megőrzi bármilyen helyzetben.

Úgy látom a legtöbb ember próbálja ezeket a dolgokat áthidalni, de nekem egyszerűen nem megy. Bekerülök valahová, és pár hónap múlva már másutt dolgozok mert nem bírom elviselni a körülményeket, és nagyon nehezen találok olyan helyet ahol meg tudnék maradni. Eleinte próbálok mindenütt alkalmazkodni, beilleszkedni, de X idő után már látom hogy ez is nehéz úgy lesz.

Nem lenn ebaj ha éjszaka kéne műszakot vallani, robotolni kellene, ha normális emberek vennének körül. De talán nem is fogok már ilyen helyet találni.

Tudnék esetleg változtatni magamon hogy jobban elfgogadjam a többieket? Valahol mégiscsak le kéne ragadnom.

ápr. 21. 19:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
67%
Feltudsz mutatni több éves munkahelyeket, vagy az eddigi összes munkahelyed ilyen volt?
ápr. 21. 20:16
 2/11 A kérdező kommentje:
Igen volt 2 db amit szerettem, de vagy a pénz volt kevés vagy más, külső indok miatt kellett eljönnöm. De így is több évig ott voltam.
ápr. 21. 21:01
 3/11 anonim ***** válasza:
63%
2 Akkor kitartást, nem lesz könnyű dolgod, mert az emberek nagyrésze manapság főként lemegy kutyába, és olyan állati előadást nyujtanak, hogy az ember gyomra már vasárnap este forog.. Figyeld az embereket, ráfogsz találni csak légy türelmes nem fog egyik napról menni a másikra normális helyet találni..
ápr. 21. 21:16
 4/11 anonim ***** válasza:
43%
Az éhség majd megoldja
ápr. 21. 22:26
 5/11 anonim ***** válasza:
43%
Úgy, hogy nem válogatsz, hanem elvállalod amit kapsz... 🙄
ápr. 22. 07:43
 6/11 A kérdező kommentje:

#4, #5

Elvállaltam amit kaptam, de tudom hogy nem leszek ott sokáig, mert mindig tudom hogy van jobb, valahogy mégis sz*r helyekre kerülök be.

Ha nem lenne viszonyítási alapom egy jó munkahelyhez, lehet nem lennék ilyen válogatós.

ápr. 22. 10:38
 7/11 anonim ***** válasza:
6 Hagyd fogalmuk nincs miről beszélsz, és mi a problémád. Jellemgyenge, taposó, kétszínű, becstelen és gerinctelen érdekemberek mellett dolgozni, vagy ilyennek termelni-maga a kín. Aki értelmes, aki becsületes, aki egyenes az fuldoklik ilyen helyen és ilyen emberek között.És nap mint nap meg kell vívnia a saját harcát és odafigyelni, hogy akár milyen becstelenségre is próbálják rávenni, ki tudja bírni azt a retorziót amit kap azért, mert nem hajlandó más emberre taposni.
ápr. 22. 10:42
 8/11 anonim ***** válasza:

#7: Aham, és ha éveken keresztül, pár havonta kell váltani, mert mindenhol ilyen a helyzet, akkor nem is merülhet fel, hogy nem mindig mindenki más a hülye.

#6: Ez nem válasz a kommentre

ápr. 22. 11:35
 9/11 anonim ***** válasza:

Én is ilyen vagyok, mint te.

Nekem a megoldás az, hogy tanulok, magamtól, otthon. Azóta lett is egy szakmában helyem, 1 éves tapasztalatom, és már normális irodai környezetben dolgozok, normálisabb emberekkel. A legrosszabb itt ami történhet, hogy kibeszélnek. Ennyi. Nincs alpári üvöltözés, látványos kiközösítés. Semmi. Civilizált környezet.

Javaslom ezt is neked.

Most úton vagyok a home office felé, ami még jobb lesz.

ápr. 22. 13:25
 10/11 A kérdező kommentje:
#9, milyen irányba tanultál?
ápr. 22. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!