Miért utálom a főnökömet emberileg ennyire?
Folyamat kritizálja a személyzetet, jó szava nincs, idegbeteg, ha szabadságra mész elkezd sértegetni, dühöngni stb.
Emberileg egy nulla. Mégsem tudom érzelemmentesen kezelni a dolgot pedig próbáltam. Főleg a személyeskedései miatt.
1
Igen ez is egy olyan agresszív vadállat, ha nem teszed azt és PONTÚGY ahogy mondja, már vinné agresszióra a dolgot.
Mert egy aljas ember, azért.
Ha teheted, keress egy másik munkahelyet. Meg tanulj tovább, hogy jobb munkád legyen.
4
Az a baj, hogy azért tanultam tovább, hogy ezt a munkát végezhessem. És nem hinném máshol másként lenne.
6
Hogy lusta. Hogy abba kéne hagynia a szabadságokat mert nyomást rak a cégre.
Meg mindenféle beszólás, hogy “fhasz, barom” stb.
7
Nem ilyen egyszerű az élet, hogy odamondasz és aztán győztesen kivonulsz a munkahelyről. 20 évesen azt hittem így működik, hogy győz az igazság mint az amerikai filmekben.
30 egynéhány évesen már nem így gondolom. Egyrészt küzdősportol, simán testileg bántalmazhat, maradandó sérülést okozhat, ez meg nem éri meg.
Ugyanakkor bosszút állhat másképp is, tehát nem ad referenciát új munkahelyekre, vagy más módon lehetetlenít el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!