Komolyan kirugnának, ha nem mennék be dolgozni?
2021 augusztusa óta dolgozom a jelenlegi munkahelyemen, tehát már közel 3 éve. Ezidő alatt egyetlen szabadnapom sem volt a hétvégket és az hivatalos ünnepnapokat leszámítva, beteg sem voltam. Kötelezően alá kellett írnom, hogy kivettem a szabadságot és azokat a napokat kifizették kpban, de szabadságot soha nem kaptam.
Idén szeptemben lesz a nővérem esküvője egy szombati napon, és már most előre szóltam, hogy arra a péntekre és hétfőre szabadnap kellene, de a főnököm nem enged el. Erősködtem, hogy nekem ez a 2 nap fontos és még soha nem voltam szabadságon, erre azt mondta a főnököm, hogy jó, akkor elmehetek, de akkor vissza sem kell jönnöm.
Ezt most nem értem, kotelezo szabadsagot kiadnia.
Feketen dolgozol? Mivel kpban kapod, igy vilagos, veled barmit megtehetnek, hagytad is magad majdnem 3 evig
2# es miert hagytad ezt?
Miert vagy ilyen hulye?
Ja, és pihenni sem kellett?
Így jártál, az ő játékszabályaik szerint csinálták, Te ebben partner voltál, hiszen szépen eltetted a pénzt, adózás nélkül. Azért rúg ki, amiért akar, hiszen eddig is törvénytelen volt az egész.
Szóval 3 éve dolgozol valahol, ahol rabszolgaként tartanak, és szerinted ez jó munkahely?
Én felmondanék, és meg is mondanám neki, hogy dolgozzon ő, úgy, mint egy robot!
Na nagyon csodalkozom a lepontozokon.
Szoval, hagytok hogy targykent kezeljenek ?
Mar ertem miert tart itt az orszag 😂😂😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!