Hogyan kuldhetem el a vasarlot melegebb eghajlatra anelkul,
hogy kirugnanak?
Figyelt kérdés
26 eves elado vagyok egy uzletben. Par napja egy csapat munkas jar be estenkent. Az egyik kozuluk egy idosebb fazon es olyan undorito dolgokat szokott mondani, hogy en szegyellem magam. Eleg nagy szam van es nem szoktam magam hagyni de kb meg sem tudtam szolalni annyira varatlanul ert ez a viselkedes es alparisag. Annyi jott ki a szamon, hogy "jezusom ki ez" es elsetaltam. Ugy voltam vele, hogy legkozelebb megmondom neki a magamet de nem kuldhetem el a k..a anyjaba aki nem nevelte meg. Nem tudom, hogy kellene ezt lereagalnom. Szexualis jellegu dolgokat szokott mondani.
2019. dec. 12. 23:52
1/8 anonim válasza:
Küldd el a büdös p*csába, és szólj utána rögtön a főnöködnek! Ezért nem rúghat ki. Ez szexuális zaklatás. Munkaügyi birósághoz is fordulhatsz, ha nem támogat a főnököd!
2019. dec. 12. 23:58
2/8 anonim válasza:
Aterzem, a vevok kozott eleg sok az emberi hulladek. Engem is volt mar aki eleg szep szavakkal illetett. Megkerdezheted a fonokot is, hogy mit tegyel ilyen helyzetben. En megkerdeztem. Illetve a kollegakat is megkerdezheted, hatha ok tudnak olyan kompromisszumos megoldast ahol se a fonok nem rug ki se az onbecsulesed nem serul. De amugy megsugom: kereskedelemben akkora a munkaerohiany, h nalunk cifrabb dolgokat is megengedtek egy itt dolgozonak, mert nem volt mas a helyere. Szolj nyugodtan neki vissza vagy szolj a biztonsagi ornek. Talan meg az a legjobb.
2019. dec. 13. 00:56
3/8 anonim válasza:
Mondd neki, hogy sok a vevő, a vásárlással nem kapcsolatos megjegyzésektől tartózkodjon. A többi munkás talán erre leállítja. A nővérem dohányboltban dolgozik, egy 45-50 év körüli ffi azt mondta neki hogy miért takargatja el a cicijeit, amikor nyáron mindig azt nézte, azért ebbe a boltba jár cigiért. Nyáron klíma hiányában van 26 fok, most meg amikor a hó meg a köd miatt nappal is volt -4 fok, akkor bent is van 16 fok, persze hogy felöltözik.
2019. dec. 13. 06:09
4/8 anonim válasza:
A fő kérdésben megfogalmazott probléma nálunk is megvan, igaz más területre vonatkozóan. Az ügyfélnek mindig igaza van, mert különben "Ha én 1× kinyitom a számat..." lesz részéről.
2019. dec. 13. 07:18
5/8 anonim válasza:
Nem tudom, sokszor elgondolokom rajta, hogy az embert tartják a tökéletes lénynek, holott...
Egyébként átérzem, én vasutas vagyok, párom is az.Ha késik a vonat 5 percet már az édesanyámat szidják,fenyegetőznek, rosszabb esetben meg is ütnek és ez mindennapos. Sajnos páromtól már azt is megkérdezték, hogy mennyiért vállal egy órát... Azt vettem észre, hogy akik szolgáltatónál dolgoznak, semmibe sem veszik őket. Sajnos elég nehéz,de nem nagyon tudsz velük mit tenni. Ide szerintem komolyabb törvények kellenének, mert nagyon el vannak kanászodva.
2019. dec. 13. 08:31
6/8 anonim válasza:
"Köszönjük a vásárlást! Önnek mit adhatok?" (-Következő vásárló...)
2019. dec. 13. 11:06
7/8 anonim válasza:
Attol függ, mit árulsz...de sozd rájuk a legszarabb cuccokat, de ami tényleg extra szar, vagy rég lejárt, molyos, hibás, penészes, sérült, stb. Vagy adj vissza mindig kevesebbet (bocsi rosszul számoltam...) le fognak szokni az üzletről hamar.
2019. dec. 13. 16:04
8/8 anonim válasza:
Bocsi kedves 7-es, a pénztárban egyezőségnek kell lenni, mert a nyitó pénzkészletet összeveti a NAV az online pénztárgép forgalmával, és ha többlet van, akkor 20-30 ezer Ft körüli a bírság, hiába kap az ellenőr szabályos nyugtát. Ha pedig valahol 3-4 esetben előfordul a pénztárban eltérés, akkor a 12 napos üzletbezárást sem mellőzik. Úgyhogy kedves kérdező, arra hogy pontosan adj vissza, arra figyelj. 3-as válaszoló voltam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!