Érdemes úgy felmondani, ha nincs kilátásban új munkahely?
Több mint 5 éve dolgozok itt. Viszont legalább egy éve úgy járok be ide, hogy utálom már az egészet. Semmi előrelépési lehetőség, nulla motiváció.
Minden reggel az van eszemben, hogy bárcsak már este lenne és újra otthon lehetnék.
Viszont új munkahely sincs kilátásban, nem is keresgéltem. Besokalltam egy kicsit. Azt se bánnám ha egy-két hónapig munka nélkül lennék. Csak attól tartok, hogy rosszul sül el az egész és mi van ha nem találok majd egy évig se munkát. Ez tart vissza. Meg az, hogy itt egyedüli alkalmazott vagyok és biztos helyem van.
De ma is úgy jöttem be, mintha a fogamat húznák. :(
Mit tennétek ebben a helyzetben?
#9: Igen, ebben is van igazság!!
Köszi a véleményeket mindenkinek!!
A megtakarításodat ne a munkanélküliként munkát kereső időszakra tartogasd, hanem vésztartalékként arra az esetre ha esetleg kirepülnél az új munkahelyedről.
Ha meg félsz váltani, akkor tényleg ne fészkelődj, hanem foglald el magadat valamivel, ami közömbössé teszi a munkáddal szembeni undorodat. Tudom hogy fiatalon ez nehéz, mert amit írtam az inkább 50 éveseknek való stratégia (vhogy kihúzni a nyugdíjig), de ha ennyire bizonytalan vagy akkor lehet hogy mégis csak jobb lesz maradni és várni a csodára hogy magától fognak a dolgok megváltozni.
Ez teljesen egyedi élethelyzetfüggő.
Ha olyan piacképes tudásod van, amivel könnyen találsz munkát, akkor miért ne, ha annyi megtakarításod van, hogy el tudsz belőle lenni hosszabb ideig is, akkor szintén miért ne.
Ha fentiek egyike/kombinációja sem áll fenn, akkor inkább intenzíven kellene keresgélni és kitartani, amíg nincs jobb.
#17: Most ne arra lyukadjunk már ki, hogy büdös a munka nekem. Dolgozok szorgalmasan főiskola óta folyamatosan.
Mert itt senkivel nem történt még olyan, hogy beleunt a jelenlegi munkájába? Vagy nem szeretne senki fejlődni?
Én lassan 5 és fél után jutottam idáig sajnos.
Nem fognak fizetés nélkülire elengedni mert mindent én csinálok itt egyedül. Nincs helyettem senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!