Az emberek mekkora része szereti tényleg a munkáját?
Semmi köze multiknak ahhoz, hogy valaki nem egy lúzer (lúzerség alatt értsd: valami fajta fatalizmussal magyarázza a siekrtelenségét), és tényleg sikerül olyan munkát találnia, ahol azt csinálhatja, amit egyébként is szeret csinálni. Engem marhára nem érdekelnek a kollégáim emberileg, tőlem aztán összedőlhet a cég, ahogy van, de a területet szeretem, hobbiként is szívesen foglalkozom vele.
Egyébként még nem egyszer megkérdezték már ezt.
Szerintem elenyésző rész.
Kevés igazán szerethető munka van és sokan nem is találják meg mit szeretnének. Meg ha már megélhetésért kell csinálni naponta, akkor megette a fene.
Közvetlen környezetemről tudok beszélni.
Kezdjük a családtagokkal: anyám, tesóm nem szeretik a munkájukat. Faterom elvan, nem panaszkodik.
Nagyszüleim amennyire emlékszem szerették.
Barátaim nagy része utál bejárni dolgozni, nem szeretik a jelenlegi munkájukat, de 1-2 kivétellel nem panaszkodnak a kollégákra.
Nekem a hobbim a munkám, szóval egyértelmű, hogy imádok bejárni dolgozni (persze, ha megvan az egyensúly a munka és a magánélet között).
Kevesen vannak azok, akik ténylegesen szeretik a munkájukat és ez nincs jól szerintem.
Mindet utáltam eddig .
Vagy munkatársak, vagy a munka miatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!