Szerintetek az emberek többsége szereti a munkáját, amit végez?
Figyelt kérdés
Nem a munkahelyét a körülményekkel, hanem azt, amit csinál. Én például szeretem a sajátomat. Nem tartom azonban hivatásomnak, tehát munkaidőn kívül nem kattogok ilyesmiken, a munkaidőmet kitölti, az egész életemet nem.
Te például szereted a saját munkádat ebben az értelemben?
2023. ápr. 13. 07:31
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
35 szavazat
2/16 anonim válasza:
Nem. Jól fizetnek, ennyi. Meló még hagyján, de némely kolléga idióta és rosszindulatú. Egymást is utálják, rossz a légkör.
3/16 anonim válasza:
Szerintem a többség egyáltalán nem szereti.
4/16 anonim válasza:
Az emberek többsége a megélhetésért dolgozik. Az, hogy abból éljenek, amit szeretnek, csak kevés embernek adatik meg.
N
5/16 anonim válasza:
Nem de én már lassan bárhova elmennék (kivéve gyárakat) dolgozni...már 5 éve itthon vagyok...nem is a pénz miatt, hanem már bekattanok itthon. Ismerkedni sem tudok semmi...ha egy munkahelyen van az ember sokkal jobbak erre is a lehetőségek. Mármint így mondjuk 30 évesen, csak sajnos egészségügyi okok miatt estem ki teljesen a pixisből, persze most amikor kéne 0 meló van...csak az ahova biztos nem mennék el.
6/16 anonim válasza:
az emberek 90%a nem utáljam hanem egyenesen gyűlöli amit csinál és csakis a napi megélhetési kényszer viszi rá, hogy naponta bemenjen egy olyan helyre amit legszívesebben felgyújtana (a benne levőkkel együtt leginkább...)
7/16 anonim válasza:
Nem, mivel a társadalom oly mértékben ontja magából a saját gerinctelenségét, elferdült értékrendjét, hogy sokszor nyelni kell azoknak akik normálisak.Ilyen 2 filléren megvehető, áruló, egymást hátbadöfő emberek környezetében nem csak nehéz dolgozni, hanem létezni is, mert forog a gyomrod ha rájuk nézel..
8/16 anonim válasza:
7+ Hiába szereted a munkád. 25 éve az ilyen embereket a közösség kivetette magából, ma meg már belőlök áll a "közösség" 95%-a.És baromira csodálkoznak, hogy miért tart ott a szakmájuk ahol tart, miközben önmaguk okozói a jelenlegi helyzetnek.
9/16 anonim válasza:
Én szeretem a munkámat.
Érdekes egyébként hogy ez általánosságban egy lenézett munka, viszont akik ezt csinálják azok általában szeretik is csinálni.
Akiknek meg "menőbb" munkájuk van, pont ők azok akik általában utálják a munkájukat és csak a pénzért csinálják.
És hogy mit csinálok? Főállású őstermelő vagyok.
31F
10/16 A kérdező kommentje:
9-es, és miért kellene lenézni? Vagy miben tapasztalod a lenézést saját munkád irányában?
2023. ápr. 13. 10:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!