Szerintetek az emberek többsége szereti a munkáját, amit végez?
Nem a munkahelyét a körülményekkel, hanem azt, amit csinál. Én például szeretem a sajátomat. Nem tartom azonban hivatásomnak, tehát munkaidőn kívül nem kattogok ilyesmiken, a munkaidőmet kitölti, az egész életemet nem.
Te például szereted a saját munkádat ebben az értelemben?
Szeretem a munkámat.
Becsülöm azt, aki a hivatását végzi, és nagyon igyekszem, hogy ne ítélkezzek azok felett, akik nem szeretik a munkájukat.
Szerintem az emberek többsége utálja a munkáját.
Az emberek többsége biztos nem.
Túlzás mondani hogy szeretem, de tetszik, mindig is szerettem gépeket bűtykölni. A 2 centis pcb-tol a hatalmas dizelmotorig minden jart mar a kezemben, a valtozatossag motival.
Én szeretem. Kreatív munka, kényelmes, jól fizet, szinte végtelen előrelépési lehetőséggel.
Mindenki mást meg nagyon magasról leszarok.
Sokkal tobben szeretnek, ha nem lennenek logikatlan utasitasok, frusztralt feljebbvalok, esatobbi.
En az arufeltoltesben szinte zen allapotban lettem volna, a vevokert mindent megtettem, de olyan agyrem utasitasokat adtak, hogy ne adjuk el az arut, hanem a menedzser agyszulemenyeit kovessuk.
Igy nem szerettem vegul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!