Szociális szorongással nagyon gáz a vendéglátás?
8 órában bejelentve, netto 400-ért keresnek baristát a kisvárosomban, egy hotelbe. Kezdőket is felvesznek, én csináltam is ilyen tanfolyamot. Elég vonzó, hogy csak 8 óra vendéglátás ellenére, az is hogy közel van, és a fizetés sem rossz. Ráadásul még szja mentes vagyok, többet is kapnék.
Mennyire lenne ez megterhelő? Ha belegondolok, talán le tudnám küzdeni a félelmem, de élőben nem tudom mennyire menne.
8 óra bejelentett = 12-16 órát fogsz dolgozni :D mert vendéglátás, pont ezért.
Egyébként én is szoc szorongással dolgoztam vendéglátásban, 2x is (először csak a konyhában voltam, második helyemen már pincér\pultos\futar egyszemélyben.
Két opció születik: pánikroham, vagy alkalmazkodás. Mindkettőben volt részem.
Hozzá lehet szokni szorongással dolgozni. Nem múlik el a betegség, de megszokod a tempót, a helyet, az embereket, tudod, hogyan viselkedj és hogyan kontrolláld magad.
Kb 200%-kal többet kell pont emiatt beletenned a munkába, mint egy átlagos ember.
Az más kérdés, mennyi ideig bírod ezt a munkakört (nekem 2 szezon elég volt egy életre).
Szerintem is próbáld meg mindenképp. Valószínűleg nem lesz könnyű elsőre, de bele lehet rázódni.
Szociális szorongással dolgozom a szállodaiparban (front office, supervisor), nekem sokat segített a szorongás oldásában.
Attól függ hogyan nyilvánul meg a szociális fóbia
Nekem is nagyin durván van de szerepelni tudtam sok ember előtt(beszélni nem) de egy pultban állni ahol jön hozzam napi 200 ember
Ez maga lenne a földi pokol
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!