Bólogatsz, vagy kiállsz magadért a munkahelyen?
Volt rá egy durva példa igen egy munkahelyen, ahol a helyettes vezető mindenben csak a maga malmára hajtotta a vizet. Sok baj volt vele, de a jéghegy csúcsa az volt, amikor egy munkáért kapott plusz jutalom összeget ő titokban kifizettetett magának, míg az enyémet visszatartotta. Nyomozás után tudtam meg és persze, hogy kiálltam magamért. Utólag meg is kaptam a pénzt, de akkor már eldöntöttem, hogy felmondok, mert nem becsülnek meg nem vesznek emberszámba, ilyen vezetőségnek én nem segítek a munkámmal. Többen is felmondtunk, azóta mindenkinek jobb munkahelye van. Akik nem álltak ki magukért és ott maradtak, azokat azóta is terrorizálják, hallom a híreket folyamatosan.
Ez egy szélsőséges példa, a hatalmukkal nagyon visszaélő álszent sunyi emberekről van szó, ilyen helyzetbe kerülve mindenkiről kiderül, hogy birka lesz és mindent eltűr vagy az asztalra csap és távozik.
11 vagyok még annyit, hogy ez a helyettes folyamatos rossz véleménnyel volt mindenkiről, mindenkit csak szidott, alapállása az volt, hogy itt mindenki lusta és nem akar dolgozni ezért neki mindenkinek a sarkában kell lenni mert különben nem dolgoznának. Folyamatos szorongásban tartja a dolgozókat.
Amit megbántam hogy nem az első perctől álltam ki magamért. Először egy darabig én is csak tűrtem. Aztán mar nem végül kiálltam másokért is. Szóval ezt a jellemfejlődést asszem neki köszönhetem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!