Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit csinàljak vele?( Olasz...

Mit csinàljak vele?( Olasz hulyegyerek)

Figyelt kérdés

Kulfoldon dolgozom pincérként.Van egy 25 eves olasz kollegam.

En 32 eves vagyok. 2 fajta stilusa van:

Jopofizos nevetgélös

Rinyàlos vitatkozos hulye gyerek.

Mar tobbszor ossze vesztem vele.

Ott kezdodott hogy volt egy nezet elteresunk es a vendegek elott beszolt h FUCK OFF.

Mar ott eszre vettem h evy nagy arcu hulye gyerek.

Utanam jott a munkahelyre 3 honappal tehat en regebb ota vagyok ott ,es 7 evvel idosebb.

Volt egy vita koztunk kesobb, en dolgoztam a barban,de terittetem asztalt kollegammal, o meg toporzekolt h kellenek neki a rendelt italok. A masodik toporzekolasnal ra szoltam eroteljesebben h varj 2 percet. Erre o rohant a chefhez panaszkodni. Masnap meeting a restaurant manager el, neki elmondtam h nem tudja magat kontrolàlni, es megkerem h tegyen ugy. Szeret késni, ha kerem h szoljon ha késik,mivel szombaton en nyitok,egyedul vagyok, sokan voltak az etteremben , nem ert be 14:00 ra. Kertem h szoljon ha kesik. Nem erti mivel lesz jobb ha szol. Ö nem szol. A konyhaban beszelget 10 perceket,nem erdekli h qz etterembe kellene lennie. Nyomkodja a telefonjat,semmi nem erdekli. Mai nap ö dolgozott a bàrban, volt egy ital rendelése,a blokkot letepi, poharakat elokesziti es bemegy a konyjaba beszelgetni. Ra kerdezek h ki adja e az italokat. Ram förmed hogy van 2 kezed, ki tudod adni magadnak. Kajàt kért magànak a konyhàn. Ra szoltam h fejezze be a flegma stilusat. Manager szolt h fejezzik.be azonnal. Mondtam az olasz gyereknek h beszelunk szerviz utan. Kijelenti hogy mondjam a Managernek o meg majd neki,o nem.beszel velem.

Nagy arcu olasz, ugy hogy 7 evvel fiatalabb nalam. Managernek szoltam h nem tudja magat kontrolalni.

Szerintetek?

Felesleges vitatkozni ezzel,jobb ha csak ignoràlom?

Vagy tenyleg ilyen hulye vagy leszar mindent mar csak azert is.

2024. márc. 9. 20:25
 1/8 anonim ***** válasza:
92%
te magyar vagy, ő olasz. Neki lesz igaza.
2024. márc. 9. 20:32
 2/8 A kérdező kommentje:

Miert gondolod h neki lenne igaza?

Olasz etteremben dolgozunk igen es o olasz, de ez nem azt jelenti hogy akarmit megtehey akarmilyen stilusban.

2024. márc. 9. 20:34
 3/8 anonim ***** válasza:
75%
reméljük nem így van. De egy olasznál egy fck off szinte semmit nem jelent.
2024. márc. 9. 20:36
 4/8 anonim ***** válasza:
97%
Ne így. Azt mondd a főnöknek, hogy csúnyán, trágár szavakkal beszélt a vendégek előtt, lejáraja az éttermet. Ne a saját sérelmedet ecseteld, azt mindenki leszarja, hanem azt hangsúyozd, hogy kárt okoz így a helynek. Én így rúgattam ki a főnökömet. :)
2024. márc. 9. 20:41
 5/8 anonim ***** válasza:
82%

a 4es jol irja. ne a sajat bajodat rinyald el hanem hogy a vendegek ELÖTT viselkedik igy. a vendegek sokat varnak a kajara, piara.

De azert vigyaz, legyen alatamaszthato, mas is lassa tudja mi a szitu...mivel itt te vagy a külföldi ha jol olvasom akkor igen siman lehet hogy a vendeglos fönököd a honfitarsaval szimpatizal majd

2024. márc. 9. 20:58
 6/8 A kérdező kommentje:
A fonokom nem olasz. Es o is latja h sokszor a konyhan van, meg nem tudja magàt kontrolàllni.
2024. márc. 9. 21:05
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Úgy hangzik, mint valami olaszétteremlánc a londoni belvárosban. Amúgy ja, ne a saját lelki szarjaidat panaszold a managernek, hanem, hogy rossz fényt vet a cég hírnevére a viselkedése, flegma a vevőkkel. Nem ártana, ha ezt nem egyedül mondanád a főninek, hanem mondjuk egy másik munkatárs is alátámasztaná. Amikor késik azonnal hívd a managert, hogy a Giuseppe nincs itt és nem veszi a telefont se. Az ötödik alkalom után eléveszi őt, nyugi.
2024. márc. 10. 08:42
 8/8 A kérdező kommentje:

A késés miatt màr ràszoltak. A vendégekkel mézes màzosan viselkedik es a manager el is.

En mar nem szolok hozza csak ha muszàj. A problema jelenleg hogy a konyhàban dumàl,néha 10 percet és nem érzi hogy ez gàz,mikor az étterem kezd megtelni. Ha ràszolok h joljon ki dolgozni,ideges es flegma h miert szolok rà,megmagyaràzza vhogy.Azert akarok raszolni mert senki nem szol ra, .intha nem mernenek.Nem fogok helyette dolgozni mert o allandoan el van tunve.

2024. márc. 10. 10:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!