17 éves vagyok és szeretnék olyan lenni mint ZYZZ! Nem erdekelnek az olyan valaszok hogy drogozzak, koxoljak stb! Mire kene jobban odafigyelnem? Vagy valakinek vmi jó tanácsa? Hulyegyerekek mellőzzenek!
2016. márc. 28. 14:26
1/14 anonim válasza:
RENGETEG pénz és RENGETEG szabadidő kell hozzá!
2/14 anonim válasza:
Vége lehetne már a tavaszi szünetnek és akkor talán írni is megtanulhatnál.. A kérdésre válaszolva: azt a formát csak koxal lehet elérni. Sárga kapszulát javaslom elolvasásra.
3/14 anonim válasza:
Étrend, nagy sulyos edzes, megfelelö teknika, es agy-izom kapcsolat es fejlödsz.
De hogy ugy fogsz kinezni mint ö felejsd el, vagy keszülj kb havi 60e koxra plusz kaja penz:)
Fiatal vagy ugyse fogsz megfelelo kajakat venni valamint nem is tudsz, max a tapkiegekbe remenykedsz.
4/14 anonim válasza:
Gyakorin úgysem fognak neked normális választ adni, inkább itt kérdezz, készségesen válaszol minden kérdésre: [link]
5/14 anonim válasza:
Ha ezt a kerdest felteszi Bunnynak aki utalja Zyzzt meg a f0gyatek0s kerdeseket, a jobbik eset ha nem valaszol ra.
6/14 anonim válasza:
Ne pontozzátok már le Anthonyt én hangosan felröhögtem nagyon jo volt :D
Kérdező: minek teszed ki kétszer azt a gizda hátadat? Először Tanuld meg az alapokat érd el a 60 kilót ésutána gondolkozz Zyzz formákról
7/14 anonim válasza:
Köszönöm 6-os, de ne szóld le a hátát, mert szerintem azért ez elég brutál. Mindig csak az irigység...
8/14 anonim válasza:
Azér 17 éves kis szarosként itt lehülyegyerekezni a többségben 20on éves/felnőtt válaszolókat, az már valami öcsi.
9/14 anonim válasza:
Jaa ja a hülyegyerekek igazán mellőzhetnék a kérdéseiket.
10/14 anonim válasza:
Sos sok edzés.€ok a sok fehrje,marha hust
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!