Miért szúrják ki a szemét az embereknek 5%-os emelésekkel, amikor például kapásból a telekommunikációs szolgáltatók 15%-ot emeltek?
Én se kaptam emelést 4 éve. Hogy érted hogy mit szóljak? :D leírtam hogy mit szólok: mindenki joggal elégedetlen, aki nem kap legalább annyi emelést hogy a fizetése megőrizze az értékét.
Miért kell mindig mindenért elégedetlenkedni? Elérsz valamit azzal, ha folyton elégedetlen vagy? A magyar embernek soha semmi sem jó, soha semmi se elég, az Isten pénze is kevés lenne egyeseknek.
Mégis miért kéne örülni annak ha egyre rosszabb a helyzeted???
Mégis miért kéne mindig mindenen hőbörögni és elégedetlenkedni? A magyarok többségének az igényei a plafont veri és nincs összhangban a fizetésével.
Nem kell “mindenen” hőbörögni, de a jogos felháborodásnak igenis hangot kell adni, nem csak csendben tűrni.
Gyk-n hangot adsz. És történik holnapra valami? 🤦🤔 Semmi.
Odamentél már a főnöködhöz megkérdezni, számon kérni őt, hogy miért nem kaptál már 4 éve fizetésemelést?
Nyilván nem csak itt írom le ezeket. Igen, beszéltem már a főnökömmel erről.
Látod, hiába beszélsz vele, ennyit ér. Akkor most egész életedben elégedetlenkedni fogsz? Ebbe fogod belefektetni az energiádat?
Honnan tudod, hogy mit mondott nekem a felvetésre? Ott voltál? :)
Nem te írtad a 11-es kommentet?
"Én se kaptam emelést 4 éve."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!