Hogyhogy ilyen sok a negatív/"szemét" főnök?
Nem tudom én is ezen gondolkoztam.
Lehet szakmailag ott vannak a toppon, de kb mintha ilyen személyiség nélküli pszichopaták lennének.
Legtöbbször a cégvezetők ilyenek, nem azok a főnökök, akik maguk is beosztottak.
De a tulajok tényleg nagyon elpofátlanodtak. A sok birka hagyta, ez az eredménye.
Meg igaz a mondás hogy adj hatalmat egy ember kezébe és Meglátod az igazi arcát.
Az egyik ismerősöm volt férje gyárigazgató volt. Alkalmazott és főnök így ismerkedtek meg majd összeházasodtak. 7 év elteltével a nő ismerős a pszichiátriai osztályon kötött ki. A férje teljesen kicsinálta idegileg.
Az orvos is elbeszélgetett az akkor még férjével, és megállapította, hogy nagyon erős pszichopata jellemvonásai vannak! A feleségnek azt tanácsolta az orvos, azonnal váljon el!
Férj: mindennek meg volt otthon a helye, a pontos helye! A kabátot nem mindegy volt melyik akasztóra teszi a feleség. Csak a 4-re szabadott feltenni! A feleség táskája nem lehetett elől! Be kellett tenni a szekrénybe! Férj az asztalnál 2X kopogott - 1 üveg sört jelentett, oda kellett neki adni! 4 kopogás a rumot jelentette! Vásárlás alkalmával a feleség fizetett mindent. A férj mindig azzal védekezett, hogy elvitte a Ilyen meg olyan szigetekre nyaralni. A munkahelyen a feleség hibát vétett a táblázatban és a férje -10.000-et levont a fizetéséből.
Utolsó évben a férj (54) túl jóban lett egy másik ott dolgozó lánnyal (23) Ebből a fiatal lányból anyukát csinált!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!