Miért baj hogy nem akarok szabadságra menni?
Figyelt kérdés
Tavaly is elkuldtek nyáron három hét szabadságra meg télen két és fél hét szabadságra mert egyszer se vettem ki.
A főnököm meg mondja hogy egy felnőtt embernek miért neki kell kiirnia a szabadságot?
márc. 5. 16:33
1/22 anonim válasza:
A törvény szerint ki kell adni, ez nem tetszés alapon van és nem is a munkáltató kívánsága. A főnöknek az a baja, hogy nem vagy együttműködő.
4/22 anonim válasza:
Mert a főnököd egy emberséges típus, és nem akarja, hogy kidőlj, kimerülj és esetleg kórházba kerülj az állandó munkától. Miért nem akarsz szabadságot?
5/22 anonim válasza:
Aki nem hasznost nyomott a 4-esemre, legyen szíves, indokolja már meg!
6/22 anonim válasza:
Mindenkit végignyom olvasás nélkül, vannak ilyenek. Ha belekattintasz bármelyik válaszba, csak a 80%-osnak fáj a segge.
7/22 anonim válasza:
Nem baj, h nem veszed ki magadtól, de a cégnek muszáj kiadnia. Nem kötelező kiadni év közben. Év végén is kiadható, sőt átvihető következő évre is és ki is fizethető. A céged gondolom kifizetni nem akarja, azt sem akarja, h egybefüggően legyél otthon sok időt, így kiadja részletekben, ha te nem veszed ki magadtól. Olyan nincs, h ki sem veszed és ki sem fizetik.
9/22 anonim válasza:
Örülj hogy van, nekem előző cégemnél épitőiparban nem volt, otthon lehetett maradni nem volt belőle probléma de azokra a napokra nem kaptál semmit. Szerencsére azóta váltottam.
10/22 anonim válasza:
#12 hát ilyen ez a fekete munka. Se szabadság, se táppénz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!