Nem hitted el magadról hogy képes vagy helyt állni egy pozícióban, de végül sikerült. Volt már ilyen veletek?
Vonakodva vállaltál el egy munkát és nem hittél magadban. Azt gondoltad, innen hamar el fognak küldeni mert nem rendelkezel a megfelelő szintű tudással, meg amúgy sem neked való. De felvettek, és szép lassan megváltozott a véleményed, és láttad hogy van keresnivalód.
Volt már hasonló veletek, vagy ismertek olyat aki volt ilyen szituációban?
Nálam ez kicsit összetettebb. Egy rövid történet róla:
Volt egy vallásos kollégám, akivel egy munkafolyamatot közösen vittünk 1,5 évig, ugyanakkor sokat tanutam tőle. Egy számára kedvező helyzet adódott a munkahelyén, így (nézőpont kérése szerint) feljebb lépett, nekem meg maradt egy nem egy "munka hőse" kaliberű munkatárs.
A vallásos a váltás előtt sztárolta magát 1000-rel, hogy ő mennyi mindent alkotott a most lezárt helyén, mert ott a kezdetén minden mennyire *r volt., stb., stb.
Akkor azt éreztem, hogy azt (is) gondolja/szeretné, hogy hamar adjam fel ezután.
Ez nem történt meg.
Nehéz azóta is az "új" szereplővel való együtt dolgozás, sokat gürcölök/idegeskedek, de megy:).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!