Nálatok volt, hogy ismerősötök lépett vezető pozícióba? Hogyan hatott ki rá és a kapcsolatotokra? Megrontotta az illetőt?
Tudom egy főnöknek nem könnyű és vannak, akik nagyon jól bírják, de vannak, akik vagy megtörnek vagy pedig megrészegíti őket a hatalom.
Volt, hogy egy kollégátokat pl kinevezték főnöknek? És eltávolodtatok vagy megmaradt a barátságotok? Illetve ha nem voltatok puszipajtások csak simán ismertétek; milyen átalakuláson ment át?
Mi egy cégnél dolgoztunk egy barátommal. Mikor őt kinevezték, én jöttem el, mert tudtam, hogy nem lesz lehetőségem, hogy előre léphessek, nem tudtam volna karriert csinálni. Jól tettem. Most annyit keresek, mint ő, csak neki felelősség teljesebb munkaköre van. Amúgy ember függő, hogy kit ront meg és kit nem.
Sok vezető beosztású ember pl. pszichopata,(itt most nem egy magából kifordult emberre kell gondolni, mert maga a szó nem ezt jelenti) mert nincsenek érzelmei, amit látsz rajta, megjátszás, csak is érdekből. Viszont pontosan ezért jó vezetők a cégek számára, mert érzelmek nélkül tudnak meghozni döntéseket. Sok ilyen ember él közöttünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!