Heteró férfiak, sértőnek éreznétek ha állásintrjún a szexuális irányultságodról kérdeznének?
Figyelt kérdés
Nem éreznétek azt, hogy ezzel a kérdéssel homoszexuálisnak néz az interjúvoztató?2024. febr. 27. 12:22
1/20 anonim válasza:
Sértőnek érezném, mert ez a magánügyem, a munkaadónak semmi köze hozzá. Igazából nincs is joga megkérdezni.
2/20 anonim válasza:
Igen, mivel normális helyen ilyesmit nem kérdeznek meg és nem releváns egy munkahelyen az, hogy neked mi a szexualitásod.
3/20 anonim válasza:
Nem érezném sértőnek magamra nézve. Szerintem csak azt gondolja azt, hogy homoszexuálisnak nézik, aki bizonytalan magában. Egy igazi heteró nem.
Viszont nagyon elgondolkodnék, hogy ez milyen munkahely lehet, ahol ilyeneket kérdeznek.
Ha vicces kedvemben lennék, akkor visszakérdeznék, hogy "mit szólna, ha én meg megkérdezném, hogy elölről vagy hátulról szereti-e"
4/20 anonim válasza:
Őrölnek neki, mert ha nem vesznek fel akkor beperelném őket hogy a hetero életvitelem miatt nem vettek fel!
5/20 anonim válasza:
asz mondanam, hogy termeszetes okokbol nincs libidom igy nem tudok erre valaszolni
6/20 anonim válasza:
Ilyet csak a sci-fiben kérdeznek interjún..
7/20 anonim válasza:
Még sose hallottam hogy állásinterjún bárkit erről kérdeztek volna. (Na jó, az "olyan" castingokon biztosan.) Az nem lehet komoly munkaadó akit ilyesmi érdekel, már a családtervezésre vonatkozó kérdések is bunkóságnak minősülnek manapság.
8/20 anonim válasza:
Miért kérdezi? Meg akar farkalni?
9/20 A kérdező kommentje:
Engem kérdeztek már. Ott a főnök viszont meleg volt, de egy nő kérdezte az interjún.
2024. febr. 27. 13:16
10/20 anonim válasza:
Ha meleg, attól még ugyanúgy kikezdhet veled uzsonnaszünetben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!