Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Rosszindulatú munkatárs, mit...

Rosszindulatú munkatárs, mit csináljak? Van egy nő, majdnem 60éves. Rosszindulatú, hülye beszólásai vanak. Mit tanácsoltok? Volt hogy visszaszóltam neki akkor elkezdett támadni.

Figyelt kérdés
2024. febr. 21. 19:53
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
20: Gyakorolj be valami hatásos visszatámadást!
2024. febr. 25. 09:36
 22/22 anonim ***** válasza:

Egyszer olvastam valami olyasmit, hogy ha indokolatlanul támadnak/beszólogatnak a munkahelyen, érdemes megkérdezni, hogy amúgy minden rendben van-e. Mármint nem bunkón, hogy "minden oké-e a fejében". :-D Hanem mondhatni kedvesen, hogy egyébként hogy érzi magát az illető, mert úgy viselkedik, mint aki nincs aznap a helyzet magaslatán.

Én erről azt gondolom, hogy "agresszió agressziót szül", tehát támadásra visszatámadni hosszútávon nem kifizetődő - visszaszólni, nem annyiban hagyni tök más.

2024. febr. 29. 08:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!