Rosszindulatú munkatárs, mit csináljak? Van egy nő, majdnem 60éves. Rosszindulatú, hülye beszólásai vanak. Mit tanácsoltok? Volt hogy visszaszóltam neki akkor elkezdett támadni.
Én nem gondolom, hogy irigy. Én inkább azt sejtem (lehet rosszul), hogy mivel jóval fiatalabb vagy nála, nem ismer el teljes értékű munkatársnak. Lehet ő ott van 10-en/20-on éve, te még csak 1 - "ugyan mit értesz te a munkádhoz, alig van tapasztalatod, bezzeg neki, stb." Ha meg visszaszólsz, az nyilván nem tetszik neki. :-) De úgy érzi, "megteheti" a fentebb írtakra hivatkozva.
Ugyanannyi idős vagyok mint te, volt hasonló tapasztalatom még 5-6 évvel ezelőtt - akkor fogadtam meg, hogy olyan munkahelyet keresek, ahol nagyjából velem egyidősekkel dolgozom (nyilván 20-as éveim elején ez nehéz volt :-D, de akkor 28-32 év közöttiekkel melóztam, ami már teljesen jó). Most sem tennék másként, egyébként. (Ezzel nem azt mondom, hogy mondj fel, csak hátha segít megérteni a hölgy viselkedését.)
Hát akkor ő egy ilyen, sajnos. :-/
Viszont továbbra is azt gondolom, hogy annak ellenére, hogy nem sokkal előbb kezdett el ott dolgozni, a korkülönbség miatt akkor sem tart egyenrangú kollégának - feléd legalább is ebből fakadhat a viselkedése.
Neki akárhogy szólsz vissza, valószínűleg nem lesz foganatja. De kívánom, hogy ne nekem legyen igazam! <3 Hátha valakinek van ezzel tapasztalata, és bevált neki valami. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!