Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Rosszindulatú munkatárs, mit...

Rosszindulatú munkatárs, mit csináljak? Van egy nő, majdnem 60éves. Rosszindulatú, hülye beszólásai vanak. Mit tanácsoltok? Volt hogy visszaszóltam neki akkor elkezdett támadni.

Figyelt kérdés
febr. 21. 19:53
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Ha visszaszólok támad. Egyből.
febr. 22. 15:12
 12/22 anonim ***** válasza:
11: De hogyan támad? Miket mond?
febr. 22. 15:25
 13/22 A kérdező kommentje:
Pl arra célozgat hogy milyen lassú vagyok.
febr. 22. 20:38
 14/22 anonim ***** válasza:
13: Megmondod neki, hogy nem a főnököd.
febr. 22. 21:14
 15/22 anonim ***** válasza:

Én nem gondolom, hogy irigy. Én inkább azt sejtem (lehet rosszul), hogy mivel jóval fiatalabb vagy nála, nem ismer el teljes értékű munkatársnak. Lehet ő ott van 10-en/20-on éve, te még csak 1 - "ugyan mit értesz te a munkádhoz, alig van tapasztalatod, bezzeg neki, stb." Ha meg visszaszólsz, az nyilván nem tetszik neki. :-) De úgy érzi, "megteheti" a fentebb írtakra hivatkozva.

Ugyanannyi idős vagyok mint te, volt hasonló tapasztalatom még 5-6 évvel ezelőtt - akkor fogadtam meg, hogy olyan munkahelyet keresek, ahol nagyjából velem egyidősekkel dolgozom (nyilván 20-as éveim elején ez nehéz volt :-D, de akkor 28-32 év közöttiekkel melóztam, ami már teljesen jó). Most sem tennék másként, egyébként. (Ezzel nem azt mondom, hogy mondj fel, csak hátha segít megérteni a hölgy viselkedését.)

febr. 23. 14:55
 16/22 anonim ***** válasza:
15: Na igen. Nem jó huszonévesen negyvenes-ötvenesek közé bekerülni, mert te nekik mindig csak "a gyerek dolgozó" maradsz. Tapasztaltam én is gyárban dolgozva.
febr. 23. 15:47
 17/22 A kérdező kommentje:
Nem sokkal előbb jött oda mint én. Kb 2 éve. Ő mindig másokkal foglalkozik, másokról pletykál, irigykedik. Más is mondta.
febr. 24. 13:58
 18/22 anonim ***** válasza:
83%

Hát akkor ő egy ilyen, sajnos. :-/

Viszont továbbra is azt gondolom, hogy annak ellenére, hogy nem sokkal előbb kezdett el ott dolgozni, a korkülönbség miatt akkor sem tart egyenrangú kollégának - feléd legalább is ebből fakadhat a viselkedése.

Neki akárhogy szólsz vissza, valószínűleg nem lesz foganatja. De kívánom, hogy ne nekem legyen igazam! <3 Hátha valakinek van ezzel tapasztalata, és bevált neki valami. :-)

febr. 24. 17:45
 19/22 anonim ***** válasza:
18: Nálam többé-kevésbé bevált. Ahogy fentebb írtam, az ilyenek csak addig élvezik igazán a másik cseszegetését, amíg az csöndben tűr mindent. Elkezdtem visszaszólni, ha nem is teljesen, de 75%-80-ban leállt, visszábvett az arcából.
febr. 25. 07:58
 20/22 A kérdező kommentje:
Ő mindenkit lenéz. Nagyképű, hülye nő. Másokkal foglalkozik. Az a baj hogy mikor visszaszóltam el kezdett támadni.
febr. 25. 09:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!