Szerintetek korrekt a 8%-os béremelés vagy csak én érzem kevésnek?
Tavaly áprilisban egy hetet Dominikán.
Nettó 303 ezer forintból egyedül élsz egy albérletben, vagy egy hiteles lakásban?
Mert máshogy lehetetlen kihozni az életet, ha csak nem nyomorogsz minden nap és nem csak a legolcsóbb kajákon élsz.
Persze ki lehet jönni 303 ezer forintból ha örökölt lakásban éltek 2-en a pároddal, vagy ha albérletben ugyanígy és a párod ennyit vagy jobban keres, de azt ne magyarázd be nekem, hogy ebből mondjuk bérelsz egy lakást és nem is nélkülözöl és még Dominikára is elmész nyaralni.
Mert ez matematikailag lehetetlen.
És én nem hisztiztem az emelés miatt csak szerintem amikor minden 15-20%-ot emelkedik kapásból, akkor a 8%-os béremelés még arra sem elég, hogy az előző évhez képest szinten tartsa a fizetésed vásárlóerejét.
Párommal ketten élünk saját hitelmentes lakásunkban és szinte majdnem ugyanannyit keres a párom is, mint én.
"És én nem hisztiztem"
A kérdésed elégedetlenségből született, tehát hisztizel. Reklamálj a főnöködnél, ne itt gyakorin legyen nagy a szád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!