Szerintetek korrekt a 8%-os béremelés vagy csak én érzem kevésnek?
Figyelt kérdés
Nyilván nem 1 milliós bért emeltek meg 8%-ra, mert akkor nem igazán érdekelne.2024. febr. 19. 09:10
41/56 anonim válasza:
#40: Te mennyit is keresel...?
42/56 anonim válasza:
Nettó 303 000. Most volt 15%-os béremelésem.
Még valami?
44/56 anonim válasza:
Drágaság, nem én elégedetlenkedem és hisztizem itt, hogy ez nekem kevés lenne. Még a kérdező is többet keres, mint én, és elégedetlenkedik.
Te gondolom jóval kevesebbet keresel, mint én, ezért jössz itt a szarkazmusoddal, hogy ez nem sok-e nekem?! 🙄
45/56 anonim válasza:
#44: Szóval akkor sok, vagy nem sok ez neked?
46/56 anonim válasza:
Pont elegendő, és ahhoz is elég, hogy külföldre menjek belőle nyaralni.
49/56 anonim válasza:
Na látod, ezért is tartasz azon az alacsony szinten, mint ahol vagy jelenleg, mert ilyen a megnyilvánulásod. Nem kell elhinned, nem én vagyok a bohóc.
Nem én elégedetlenkedem folyton, hanem ti. Én ebből hozom ki a maximumot.
Hol is nyaraltál legutóbb?
50/56 anonim válasza:
#49: Gran Canarián 2 hetet, most októberben! Gyönyörű volt, de a téli időszakban, amikor kizöldül állítólag még szebb! És Te?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!