Nem találok olyan munkát, ami mellett el tudnám látni a gyermekem?
Figyelt kérdés
2024. febr. 19. 08:20
21/26 A kérdező kommentje:
De ki pontozza le a kérdéseket?
2024. febr. 19. 12:35
22/26 anonim válasza:
Azok az elmebetegek, akikről írtam.
De ugyanezek a jó válaszokat is lepontozzák, mert miért ne?
Meg azért mert nem nekik jutott eszükbe.
23/26 anonim válasza:
Ha az urad pattog, hogy nem dolgozol, akkor oké, elmész melózni, de ő is vegye ki a részét a gyerekek hurcolásából és ellátásából.
24/26 anonim válasza:
Ne haragudj de eleve hiba volt egy ilyen helyre gyereket szülni ahol nincs semmi, és majd lesz valahogy...
25/26 anonim válasza:
Találsz csak túl válogatós vagy.
26/26 anonim válasza:
Mondjuk akik itt kiakadtak a pontozás miatt,én most végignéztem,azok vannak lepontozva leginkább akik 0 tanácsot osztottak,csak hogy "de találsz",meg Ho-t kell találnod. Ja,oké. :D Szerintem a kérdező is tudja ezt. Ebbe tényleg semmi hasznos nincs. A normális válaszok fel vannak pontozva. És én is off vagyok,mert sajnos tanácsom nincs kérdező,de kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!