Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Nem találok olyan munkát, ami...

Nem találok olyan munkát, ami mellett el tudnám látni a gyermekem?

Figyelt kérdés
2024. febr. 19. 08:20
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
10. Ezen a vonalon is munkálkodom, fodrász szakmát szereztem. Hirdetem magam, de egyenlőre havi 1-2 meló akad.
2024. febr. 19. 10:25
 12/26 anonim ***** válasza:
10%

Miért van lepontozva a 7-esem? A kérdésre válaszolok.

Ja, hogy a kérdező tanácsokat szeretne? Akkor miért nem úgy teszi fel a kérdést: "Mit tegyek, ha nem találok olyan munkát, ami mellett el tudnám látni a gyermekem?".

2024. febr. 19. 10:32
 13/26 anonim ***** válasza:
74%

"Férjem csak hozni tudná"

Az így teljesen jó!

Te viszed, ő hozza, és olyan beosztást vállalsz, amivel ez működik.

2024. febr. 19. 10:36
 14/26 anonim ***** válasza:
25%
Akkor social média mellé. Tiktok, youtube. Egy-két rokont, ismerőst befogni, rajtuk megmutatni az alap dolgokat, trükköket. Különösen szép, látványos frizurákról fotók, professzionális anyagok fontossága, miért lesz más a szín dobozos gestéssel, szakmai fortélyok. Kicsit magam ellen beszélek, mert én is pont fodrász végzettséggel is rendelkezem, bár a fő profil más. De sokan elférünk, mert mindenki mást, máshogy oktat, mutat. 😊 Sokan anyagi okok miatt otthon készítik a frizurájukat, jól jön nekik a tanítás.
2024. febr. 19. 10:48
 15/26 anonim ***** válasza:
34%

hiába pontozzátok le, aki keres az talál.

home office elég rugalmas szokott lenni, majd ha beviszi a gyerekét, akkor a kimaradt időt majd bepótolja.

keresgélj szorgalmasan.

9#-es voltam.

2024. febr. 19. 10:50
 16/26 anonim ***** válasza:
16%
És a 12-esem is lepontozva! Elég szomorú, hogy itt a GYK-n az ígényes, magyaros, logikus fogalmazás egy lényegtelen, elhanyagolható dolognak számít.
2024. febr. 19. 10:55
 17/26 anonim ***** válasza:
ígényes=igényes
2024. febr. 19. 10:56
 18/26 anonim ***** válasza:
30%
Ugyanazt tudom írni, mint az előző kérdésedre is.
2024. febr. 19. 11:32
 19/26 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a válaszát!
2024. febr. 19. 11:51
 20/26 anonim ***** válasza:
30%

"lényegtelen, elhanyagolható dolognak számít"

Ez így nem igaz.

A legtöbb itteni ember úgy gondolja, hogy igenis lényeges (ezért pontoz) és nagyon is káros, ha helyesen, szabatosan írsz: ugyanis ő nem tudja, vagy nem akarja ezt, és akkor már nehogymá' neked jobb legyen!

Ezért pontozza le.

2024. febr. 19. 12:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!