Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Van egy munkatársam, aki...

Van egy munkatársam, aki utánoz. Hogy rázzam le magamról? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Ha veszek valamit ő is, ha megyek valahova ő is, ha valamit tanulok ő is elkezdi. Olyan mintha rám akarna kontrázni. Nagyon idegesítő amúgy egy közel 50 éves nőről van szó. Mintha nem lenne saját személyisége.

Minden mozdulatom figyeli szinte. Olyan mintha versengeni akarna velem, pedig sokkal fiatalabb vagyok nála. És kever a hátam mögött, már többször lebukott előttem. Mit lehet tenni egy ilyen emberrel szemben?

febr. 13. 08:37
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Hmm, nagyon rád van kattanva
febr. 13. 09:07
 12/18 anonim ***** válasza:
Te férfi vagy vagy nő?
febr. 13. 09:34
 13/18 A kérdező kommentje:

Mindkettő nő.

De amúgy a munkában is volt problémám, mert szerinte én nem dolgozok stb pedig ez nem igaz és azért ezt más is látja,hogy jól dolgozok, meg is dicsérnek.

febr. 13. 09:35
 14/18 anonim ***** válasza:
49%
13: De ugyanarra a tanfolyamra iratkozott be, mint te?
febr. 13. 09:41
 15/18 anonim ***** válasza:
Egyedülálló? Valoszinu unalmas az elete
febr. 13. 09:45
 16/18 anonim ***** válasza:
32%
Beléd van zúgva.
febr. 13. 12:06
 17/18 anonim ***** válasza:

Én a te helyedben röhögnék ezen, hogy utánoz. A domináns embereket szokták utánozni, ez még hízeleghetne is neked, hogy pl. ugyanolyan ruhákat vesz, mint te - ez inkább vicces szerintem.

Mondjuk ha kavarás van, arra vigyázni kell.

febr. 13. 15:19
 18/18 anonim ***** válasza:
70%

Engem is sokszor utánoznak, ezzel az a gond, ha később szóba jön, hogy te is ugyanazt vetted/csinálod stb akkor még úgy hozza ki, hogy te utánzod őt.

De amúgy meg tényleg nem vagyunk annyira egyediek, hogy más ne csinálhatná, amit mi, rólam pl sokan nem tudnak egy csomó dolgot, amit szeretek, vagy tettem régen, ha megint elkezdeném lehet sokan utánzással vadolnának, pedig csak elővettem valamit a múltból. Vagy pl. ha egy családban valaki könyvet ír, a család más tagjait is biztatja könyvírásra. Ettől még ez miért lenne utánzás? Mindenki a saját életével foglalkozzon.

márc. 7. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!