Az ilyen munkatársat hogy lehet elviselni?
Nem tudsz mit tenni sajnos, vagy megszokod vagy megszoksz!
Megértelek ,mert átéltem már ezt
Hagyd dumálni, közben a gépeden dolgozz. Aztán amikor átadná neked a szót, hogy hozzászólj az általa elmondottakhoz, akkor ne szólj semmit.
Megkérdezi, hogy figyelsz-e rá, erre meg mondd, hogy bocs a munkádra figyelsz most.
De persze azért ne állandóan ez legyen, csak elég gyakran. :)
"Új munkahelyre jöttem"
- vagyis neked kell(ene) beilleszkedni
"megjegyzéseket tesz szarkasztikusan, közben kifelé nagyon nyájas az ügyfelekkel"
- jól teszi, a cégeknél általában elvárás is, hogy az ügyfelekre vigyorogni kell, mintha vállfa lenne a szádban
"közben megállás nélkül kommentál vagy magyaráz"
- ha neked magyaráz, mondhatod, hogy most ne, mert zavar a munkában. Ha nem neked, akkor inkább figyelj a munkádra, ne a kolléganő beszédét elemezd
"A férfi munkatársainkkal flörtölget"
- ez téged miért zavar, talán attól félsz, hogy neked nem jut pasi?
"túlbuzgó, a főnökeinknek nyalizik, de a hátuk mögött rájuk is megjegyzéseket tesz"
- na jó, ha ezen csodálkozol, akkor még soha életedben nem dolgoztál sehol. Ilyenek mindenhol vannak.
Igazából azon kívül, hogy beszél hozzád, miközben dolgozol, nem tudom, a többi dolog miért érintene téged, vagy egyáltalán mi közöd hozzá.
A beszélgetés figyelmen kívül hagyására jó egy füldugó is, ha nem vagy képes a munkádra koncentrálni.
Nem értem, miért a kérdező van úgy beállítva, mintha ő lenne a mumus. Lehet, nem volt még ilyen munkatársa és ezért furcsa neki.
Sajnos ilyenek szinte mindenhol vannak, tényleg próbáld ignorálni (kezdetben nehezebb lesz, idővel könnyebb)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!