Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Az ilyen munkatársat hogy...

Az ilyen munkatársat hogy lehet elviselni?

Figyelt kérdés
Új munkahelyre jöttem, ahol az egyik nő munkatársam nagyon irritáló. Mindenre megjegyzéseket tesz szarkasztikusan, közben kifelé nagyon nyájas az ügyfelekkel. Folyton beszél, dolgoznék a számítógépen és közben megállás nélkül kommentál vagy magyaráz. Drámázik, hogy ő éppen mennyire szenved, hogy dolgozni kell. A férfi munkatársainkkal flörtölget.. közben túlbuzgó, a főnökeinknek nyalizik, de a hátuk mögött rájuk is megjegyzéseket tesz és felülbírálja a döntéseiket
febr. 1. 19:16
 1/9 anonim ***** válasza:
73%
Mondjuk úgy, hogy a munkádra koncentrálsz, és nem mások személyiségére.
febr. 1. 19:27
 2/9 anonim ***** válasza:
58%
Tégedet bánt közvetlenül?
febr. 1. 19:28
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudsz mit tenni sajnos, vagy megszokod vagy megszoksz!

Megértelek ,mert átéltem már ezt

febr. 1. 20:05
 4/9 anonim ***** válasza:
60%

Hagyd dumálni, közben a gépeden dolgozz. Aztán amikor átadná neked a szót, hogy hozzászólj az általa elmondottakhoz, akkor ne szólj semmit.

Megkérdezi, hogy figyelsz-e rá, erre meg mondd, hogy bocs a munkádra figyelsz most.

De persze azért ne állandóan ez legyen, csak elég gyakran. :)

febr. 1. 20:21
 5/9 anonim ***** válasza:
16%
"de a hátuk mögött rájuk is megjegyzéseket tesz és felülbírálja a döntéseiket" felveszed telefonra és közlöd vele ha tovább fáraszt a szarságaival akkor megmutatod a felvételt a főnöknek
febr. 1. 20:42
 6/9 anonim ***** válasza:
0%

"Új munkahelyre jöttem"

- vagyis neked kell(ene) beilleszkedni

"megjegyzéseket tesz szarkasztikusan, közben kifelé nagyon nyájas az ügyfelekkel"

- jól teszi, a cégeknél általában elvárás is, hogy az ügyfelekre vigyorogni kell, mintha vállfa lenne a szádban

"közben megállás nélkül kommentál vagy magyaráz"

- ha neked magyaráz, mondhatod, hogy most ne, mert zavar a munkában. Ha nem neked, akkor inkább figyelj a munkádra, ne a kolléganő beszédét elemezd

"A férfi munkatársainkkal flörtölget"

- ez téged miért zavar, talán attól félsz, hogy neked nem jut pasi?

"túlbuzgó, a főnökeinknek nyalizik, de a hátuk mögött rájuk is megjegyzéseket tesz"

- na jó, ha ezen csodálkozol, akkor még soha életedben nem dolgoztál sehol. Ilyenek mindenhol vannak.

Igazából azon kívül, hogy beszél hozzád, miközben dolgozol, nem tudom, a többi dolog miért érintene téged, vagy egyáltalán mi közöd hozzá.

A beszélgetés figyelmen kívül hagyására jó egy füldugó is, ha nem vagy képes a munkádra koncentrálni.

febr. 1. 20:51
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen ignorálod, nem foglalkozol vele.
febr. 1. 21:54
 8/9 anonim ***** válasza:
73%

Nem értem, miért a kérdező van úgy beállítva, mintha ő lenne a mumus. Lehet, nem volt még ilyen munkatársa és ezért furcsa neki.

Sajnos ilyenek szinte mindenhol vannak, tényleg próbáld ignorálni (kezdetben nehezebb lesz, idővel könnyebb)!

febr. 2. 01:15
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem is ignoráld. Amíg téged nem cseszeget közvetlenül,le kell tojni. Nekem is van iszonyat pletykás kolléganőm, egyszer elkap a konyhában, legalább fél óráig nem szabadulsz. Állandóan ventilál, minden xar, de ő mekkora király.. Amikor a látóterembe kerül,bekapcsol a menekülő üzemmód. Meg egymást szoktuk kimenteni a work bestiemmel,ha csapdába kerülünk. Van egy jelünk😁
febr. 2. 08:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!