Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Van egy munkatársam, aki...

Van egy munkatársam, aki utánoz. Hogy rázzam le magamról? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Ha veszek valamit ő is, ha megyek valahova ő is, ha valamit tanulok ő is elkezdi. Olyan mintha rám akarna kontrázni. Nagyon idegesítő amúgy egy közel 50 éves nőről van szó. Mintha nem lenne saját személyisége.

Minden mozdulatom figyeli szinte. Olyan mintha versengeni akarna velem, pedig sokkal fiatalabb vagyok nála. És kever a hátam mögött, már többször lebukott előttem. Mit lehet tenni egy ilyen emberrel szemben?

febr. 13. 08:37
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
84%
Semmit. Ne törődj vele!
febr. 13. 08:38
 2/18 anonim ***** válasza:
És ez a nő a szomszédod vagy mi?
febr. 13. 08:40
 3/18 A kérdező kommentje:
Miért lenne az?
febr. 13. 08:46
 4/18 anonim ***** válasza:
0%
Csak azert gondoltam, mert a kozelben van, igy tud figyelni. Vagy esetleg munkatars?
febr. 13. 08:48
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi, most latom munkatarsrol van szo. Hirtelen elfelejtettem :D

En megmondanam neki, ha regota zavar

febr. 13. 08:49
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Amugy ha beszelgetoviszonyban vagytok, ne mondd el hogy hol szoktal vasarolni, hol vetted ezt azt stb
febr. 13. 08:50
 7/18 anonim ***** válasza:
87%
Szívasd meg. Mittudomén, mondd neki azt, hogy délután időpontod van a fodrászhoz és rövidre vágatod a hajad. Ha másnap bejön rövid hajjal majd vigyorogsz egy jót, hogy meggondoltad magad :) Vagy valami hasonló.
febr. 13. 08:56
 8/18 anonim ***** válasza:
86%

Csak nekem durva, hogy felnőtt ember "utánzásról" beszél, mint az ovisok?

És ha azt csinálja, amit te? Nyilván irigy rád, vagy felnéz rád, vagy mindkettő. Neked ezzel semmi dolgod nincs, örülj neki, hogy olyan életet élsz, amivel példát adsz másoknak.

Az, hogy "kever" a hátad mögött, nem tudom, mit takar. Ha tényleg kártékony (pl hazugságot terjeszt a munkáddal kapcsolatban a főnöknek), akkor érdemes lehet kezdeni vele valamit, de egyébként meg le kell tojni.

febr. 13. 09:01
 9/18 anonim ***** válasza:
0%

Gondolom, nem annyira egyedi dolgokat csinálsz, amit senki más ne csinálhatna :D

Nincs abban semmi rossz, ha valaki hall valamiről és utána kipróbálja.

febr. 13. 09:05
 10/18 A kérdező kommentje:
Nem vagyunk beszélő viszonyban, csak ha beszélek valakivel akivel jóba vagyok, akkor igen figyeli mit mondok. Meg nem is mondom el mit hol veszek ha van rajtam ruha , ő is azt vesz, ha szoknya ő is. Ha pl elmegyek szabadságra akkor ő is. Ha beiratkozok tanfolyamra akkor ő is.
febr. 13. 09:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!