Kifelejtettem, hogy írjátok le azt is, milyen raktárban dolgoztok! (Mit kell csinálni a raktárban)
2024. febr. 4. 12:10
2/9 anonim válasza:
nálunk 1 óra a szünet, szóval csak 8 óra a munkaidő. Abból kb 6,5-7 óra munka, 1-1,5 óra teszvesz-szöszölés, meeting, várunk másik osztályra stb.
Iratraktár, iratokat kell kikeresni dobozokból.
2024. febr. 4. 12:45
3/9 anonim válasza:
Mit értesz raktáros alatt? Én rendeléseket készítek össze lista alapján, szószerint a lelkemet kiteszem. A 8 órát (plusz 30 perc szünet kivételével) végig dolgozom, sokszor futva.
2024. febr. 4. 12:49
4/9 anonim válasza:
Autoipari beszállito cég. 8 ora munka 7,5 elszámolva, 4 ora tulora 3,5 elszámolva. Elöre megyünk .........
2024. febr. 4. 12:50
5/9 A kérdező kommentje:
Mennyire gyorsan telik közben az idő?
2024. febr. 4. 13:07
6/9 anonim válasza:
5
Nagyon. Ha nem dolgozol, akkor nyilván nem. Monotonnak monoton, ha nem engednének zenét hallgatni, filmet nézni munkaközben headseten, akkor én is felkötném magam. De videóhallgatással és hogy folyamat megyek a sorok között pikk pakk elmegy a 8 óra.
2024. febr. 4. 13:31
7/9 anonim válasza:
8 órából mondjuk 7-et, már nem dolgozom raktárban, de kb ennyi volt szerintem, ami tényleges melóval ment el, a többit elpofáztuk a kollégákkal. Dolgoztam Unixban meg 1-2 kisebb helyen is, mindenhol volt idő pihenni meló közben azért, megállsz kicsit vizet inni, akkor jön a kolléga is, amikor épp nem határidős megrendelés van, akkor is megállsz kicsit pletyizni, stb… Szünetben értelemszerűen nem dolgoztam, azt nem is számítom munkaidőnek.
2024. febr. 4. 15:37
8/9 anonim válasza:
Van egy 10 perces reggeli szünet, 20 perces ebédszünet, többiben dolgozni kell.
Magasraktárban lista alapján gyűjtöm a szajrét és leintem targoncást ha valami magasan van, hogy kapja le én meg szétbontom csomagot aztán bebékázom alulra maradékot.
Pihenni csak akkor lehet ha megsérült valaki vagy kifogyott teljesen polcok alja és lemerült az összes targonca.
2024. febr. 4. 17:25
9/9 anonim válasza:
Csak nem az Iron Mountainről van szó. Elég undorító egy cég és szart se fizet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!