Milyen munka körben dolgoztok? Szeretitek-e csinálni? Mennyit kerestek? Milyenek a munkatársak? Pusztán kíváncsiság, hogy milyen a helyzet magyar viszonylatban.
Figyelt kérdés
2021. jún. 1. 19:48
1/9 anonim válasza:
szellemi betanított munka
igen, nem kell agyon szakadni a munkával
150ezer Ft nettó
el lehet velük lenni, semmi kirívó
2/9 anonim válasza:
Irodai munkát végzek. Eddig szeretem csinálni. Nettó 220at keresek (25 alatt vagyok). Munkatársak vannak, engem a főnököm érdekel.
3/9 anonim válasza:
QA-s vagyok, szeretem csinalni, eleget keresek hogy boldogga tegyen
4/9 anonim válasza:
Élelmiszeripari labor, laborvezető, nettó 350ezer. Szeretem, van kihívás, kollegák jók
5/9 anonim válasza:
csoportvezető egy multinál
250e nettó
egyre jobban elegem van belőle
2-3 jófej, a többi katasztrófa
6/9 anonim válasza:
Recepció, havi 10 munkanap(24 oras), ejszaka tudok aludni(21-5 kozott), a nappalok lazak.
Brutto 380.000 ft.
Ez mellet online tanitok. Onnan netto 150.000 ft jon havonta pluszban.
7/9 anonim válasza:
6-hoz lemaradt. Elegedett vagyok, de mivel semmi sem tart orokke, igy kepzem magam es vallalkozast epitek.
8/9 anonim válasza:
Gyári betanított gépkezelői munka. A munkatársak rendesek, szeretem csinálni egészen addig amíg nem gyűjtök össze a céljaimnak megfelelő pénzt belőle, kb. még 3 év. Fizetés nettó 400 és 600 ezer között túlóráktól és bónuszoktól függően. A mostani fizetésem úgy körülbelül nettó 540 ezer lesz. A pénz jó, de azért nagy koncentrációt igénylő munkát kell végezzek és nem éppen stresszmentes.
9/9 anonim válasza:
Szoftverfejlesztő
Nagyon szeretem!
Nettó 390 000
A munkatársakkal sincs problémám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!