Munkaerőpiaci helyzet a pénzügy szektorban pályakezdőknek?
A pénzügyi szektort (egyelőre) nem rázta meg a covid.
SSCkben is sok pénzügyi pozi van, BTt például biztosan tudom, hogy gyakran keres financial analystot. Ezeket is nézted?
LinkedIN profilod van?
A BT egyébként az egyik cég, ahol már a vírus előtt is széleskörű volt a HO. Szóval szerintem a lokáció ne tartson vissza.
Van, természetesen, bár azt kevésbé használom, a munkakeresési filterek nem a legkézenfekvőbbek szerintem.
Rendben, köszönöm a segítséget, ha találok egy pályakezdői állást náluk, akkor mindenképp megfontolom.
Érdemes amúgy a linkedInt futtatni, mert sok állás csak ott jelenik meg. Meg aztán a recruiterek aktívan használják.
Amennyire tudom, a Citi is masszív toborzásban van, szintén HO pártiak.
Az a bajom vele, hogy beállítom például, hogy entry level és az álláshirdetések 70%-ánál 4-5 év tapasztalatot kérnek a pozícióra, tehát nem lehet rendesen leszűrni a dolgokat, szűrők nélkül meg egyszerűen túl sok.
Ott van aktív jelentkezésem, bízom benne, hogy majd megkeresnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!