Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért csinálhatta?

Miért csinálhatta?

Figyelt kérdés

Bejön egy kollégám, tud is róla, nem viszonzott. Képes vagyok ignorálni és ugyanúgy viselkedni vele mint azelőtt hogy megtudta volna. Tegnap kettesben maradtunk (nem szólunk egymáshoz) a konyhában, pár ezred mp-ről van szó, erre nekiállt csapkodni. Miért? Úgy gondolom elég jól kezelem a helyzetet, mégis azt érzem haragszik.

én vagyok a nő.

2024. febr. 13. 05:02
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
HT: Gyorsan elhordtam magam a konyhából inkább.
2024. febr. 13. 05:04
 2/15 anonim ***** válasza:
61%
Elfojtott, ki nem mondott dolgok feszítik őt is, de szerintem téged is. Tudnál vele beszélni negyszemközt, nyíltan, elutasítás nélkül, őszintén? Segítene!
2024. febr. 13. 05:39
 3/15 A kérdező kommentje:
Lehet benne valami. Az a baj, hogy én már nem szeretnék beszélgetést kezdeményezni, mivel így is elég kellemetlen helyzetbe hoztam magam.
2024. febr. 13. 05:56
 4/15 anonim ***** válasza:
45%

Pedig a tisztázás segítene szerintem. Gondolj bele, elmentek valahova privátban, rászánod az időt úgy, hogy ne kelljen sietned sehova utána. És minden dolgot átbeszéltek. Hosszan, nyíltan, kimondatod vele hogy mi van. Utána normális munkahelyi kapcsolatod lesz.

Ellenben, ha csak kerülgeted a dolgot, akkor csak elmélyül a roasz viszony.

2024. febr. 13. 06:06
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Mit csapkodott?
2024. febr. 13. 06:12
 6/15 A kérdező kommentje:

4

Lehet ez lenne a helyes, átgondolom

5

Rakta össze az ebédjét és azt. Nem tudom pontosan, háttal voltam neki.

2024. febr. 13. 06:14
 7/15 anonim ***** válasza:
73%

#5: :DDD

Gondolom, villával szúrkálta ki a fóliát, hogy megmikrózza...

Ezt tényleg magadra vetted?

2024. febr. 13. 06:24
 8/15 A kérdező kommentje:
de nem, tenyleg csapkodott. A fiokot izombol csukta be, a dobozanak a fedelet odaverte az asztalhoz kb stb…
2024. febr. 13. 06:59
 9/15 anonim ***** válasza:
84%
Nyilván azt akarod hallani, hogy annyira beléd van esve, hogy az elfojtott vágya miatt csapkod... Holott lehet, hogy tényleg nem érdekled egyáltalán, csak valami vagy valaki felbosszantotta, és azért csapkodott.
2024. febr. 13. 07:02
 10/15 A kérdező kommentje:
dehogy, tisztában vagyok vele hogy nem lesz semmi köztünk. Én sem szeretném, de ez bonyolult.
2024. febr. 13. 07:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!