Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mivel csinálhattam a barátombó...

Mivel csinálhattam a barátomból párkapcsolati pótlékot?

Figyelt kérdés

4 hónapja összebarátkoztam egy pasival (lány vagyok), mikor megismertem volt egy kapcsolatom és sokat beszélgettünk erről vele.

Pár napja alig írt, eddig mindig írt.. elegem lett és megkérdeztem mi a baj... erre hogy úgy érzi párkapcsolati pótlék lettem... de nem tudom mitől miért lett ilyen..? jogos ez részéről, mit csináljak?

2024. jan. 17. 07:57
 1/5 anonim ***** válasza:
77%
Nem vagyunk médiumok, ennyi alapján senki meg nem mondja neked hogy mi volt a baj.
2024. jan. 17. 08:05
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Az a baja, hogy érzelmileg leszívod, de te nem nyújtasz szinte semmit.
2024. jan. 17. 08:08
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Fontos neked? Lennél vele egy kapcsolatban?

Ha a válaszod nem, akkor igaza van és csak arra használod szegényt, hogy pótolja benned az űrt ideiglenesen, de annyira meg nem kell neked, hogy megállapodj mellette.

Valószínűleg ő többet érez és vár, reménykedik, hogy veled lehet. Ha ennek semmi esélye, szerintem mondd el őszintén neki, mert miattad elveszít más komoly lehetőségeket, hogy normális kapcsolata lehessen.

2024. jan. 17. 16:28
 4/5 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem:

Neked van(nak) megoldatlan/feldolgozatlan/nemrég véget ért párkapcsolatod, ezen rágódsz/agyalsz, ezt hozod elé: így nézve valóban csak pótlék neked.

De ez csak a "Tegyük Fel, Hogy..:" kategóriás gondolatmenetem, mert semmi közelebbit nem tudunk.

2024. jan. 17. 17:58
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Csak használod, ahogy mondják leszívod de te nem adsz semmit, valószínűleg ezt érzi. Ha ló nincs, szamár is jó alapon.
2024. jan. 18. 02:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!