Mivel csinálhattam a barátomból párkapcsolati pótlékot?
4 hónapja összebarátkoztam egy pasival (lány vagyok), mikor megismertem volt egy kapcsolatom és sokat beszélgettünk erről vele.
Pár napja alig írt, eddig mindig írt.. elegem lett és megkérdeztem mi a baj... erre hogy úgy érzi párkapcsolati pótlék lettem... de nem tudom mitől miért lett ilyen..? jogos ez részéről, mit csináljak?
Fontos neked? Lennél vele egy kapcsolatban?
Ha a válaszod nem, akkor igaza van és csak arra használod szegényt, hogy pótolja benned az űrt ideiglenesen, de annyira meg nem kell neked, hogy megállapodj mellette.
Valószínűleg ő többet érez és vár, reménykedik, hogy veled lehet. Ha ennek semmi esélye, szerintem mondd el őszintén neki, mert miattad elveszít más komoly lehetőségeket, hogy normális kapcsolata lehessen.
Szerintem:
Neked van(nak) megoldatlan/feldolgozatlan/nemrég véget ért párkapcsolatod, ezen rágódsz/agyalsz, ezt hozod elé: így nézve valóban csak pótlék neked.
De ez csak a "Tegyük Fel, Hogy..:" kategóriás gondolatmenetem, mert semmi közelebbit nem tudunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!