Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Visszamennél így dolgozni egy...

Visszamennél így dolgozni egy munkahelyre?

Figyelt kérdés

Dolgoztam egy helyen, ahonnan próbaidő alatt elküldtek. Nagyjából egy hónap után újra felhívtak, hogy rájöttek, mégis szükség van még egy emberre, visszamennék-e?

A munka nem nagy szám, és a fizetés sem valami jó. A kollégák viszont rendesek. Sajnos azóta sem találtam másik munkát, bár szerencsére nem sürgős. De ez a hozzáállás a vezetőség részéről engem eléggé taszít. Ti visszamennétek?

2024. febr. 6. 21:41
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Én is visszamennék, ha nincs más lehetőség és kell a pénz. Próbaidő alatt pedig járj nyitott szemmel,keress más munkát.

#2 - imádom 😁

2024. febr. 7. 07:07
 12/24 anonim ***** válasza:
100%
Persze, menj vissza. Máshol se jobbak a főnökök.
2024. febr. 7. 08:14
 13/24 A kérdező kommentje:
Pont ez az, hogy a pénz ennyire nem kell (180 ezer Ft..), nyilván azért ez is pénz. Szabadságot pedig nem tudok csak úgy közben kivenni, hogy interjúkra járjak. Illetve csak 1,5 hónap a próbaidő.
2024. febr. 7. 09:43
 14/24 anonim ***** válasza:
25%
Olyan nincs, hogy 1,5 hónap a próbaidő, törvény írja elő, hogy három hónap a próbaidő és ezalatt mindkét fél indoklás nélkül felmondhat azonnal.
2024. febr. 7. 12:39
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Értem, hogy szar a fizetés, de mégis elvállaltad első alkalommal is.

Volt egy ilyen munkahelyem, tíz évig dolgoztam ott, ezalatt az idő alatt több kollégámmal is eljátszották ezt. Volt, aki a főnök legjobb barátja volt gyerekkoruk óta, a cégnél 15 éve dolgozott és egyik napról a másikra kirúgták a gazdasági világválságra hivatkozva, majd rá két hónapra felhívták, hogy mégis menjen vissza. Visszament, mert akkor született meg a harmadik gyereke és rá volt kényszerülve, de onnan kezdve teljesen más volt a munkához való hozzáállása, amit maximálisan megértek.

2024. febr. 7. 12:42
 16/24 anonim ***** válasza:
50%
#14 nálunk is 3 hónap, de rengeteg munkahely van, ahol nem annyi. Több is, kevesebb is lehet.
2024. febr. 7. 13:03
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Csak ha nagyon kell a pénz, ideiglenesen, amúgy nem.
2024. febr. 7. 13:12
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Lol, próbaidőn vagy, betelefonálsz reggel, hogy bocs, éjjel hánytál, nem mész dolgozni? Nagyon szar a gyomrod, ez van, nyilván nem interjúkra járkálsz.
2024. febr. 7. 14:12
 19/24 anonim ***** válasza:
Így, hogy a kollégák rendesek, (és hogy még nincs másik munkád), lehet, hogy visszamennék. Kibekkelném a próbaidőt, addig is van fizum, aztán a vége előtt egy nappal tipli (addig lehet, hogy találsz is másikat).
2024. febr. 7. 14:12
 20/24 A kérdező kommentje:

De létezik 1,5 hónap próbaidő, bele volt írva a szerződésbe is.

Egyébként először is csak azért vállaltam el, mert akkor sem volt más lehetőség, a párom pedig azt mondta, próbáljam meg. Aztán azért maradtam, mert a kollégák legalább rendesek voltak, és nem volt olyan vészes a munka sem, mint amennyire gondoltam, bár a betanítással voltak gondok.... De úgy küldtek el, hogy konkrétan azt mondták, nem nekem való ez a munka, és így meg eléggé nevetségesnek érzem magam, hogy hirtelen mégis jó lennék... És ez az, ami kellemetlen érzést okoz bennem.

2024. febr. 7. 14:28
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!