Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Személy vagyonőr szakképesítés...

Személy vagyonőr szakképesítést van értelme letenni a munkaügyi központon keresztül?

Figyelt kérdés
Lehet munkát találni? Ér valamit?

febr. 15. 10:38
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Arra jó ha végképp nem találsz semmit és nem akarsz éhen halni.
febr. 15. 10:49
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Ma már szinte mindenki ilyen végzettségű az országban - persze átvitt értelemben, de a pontos választ a 1# jól írta.
febr. 15. 19:33
 3/4 anonim ***** válasza:
52%
Én azon keresztül csináltam, és jó volt! Átfogó jogi alapokat kaptam, amik után rájöttem, hogy érdekel a jog, és most jogi szakra járok egyetemen, amit nagyon szeretek. Mellette pedig már négy éve vagyonőrként dolgozok. Ezzel a szakmával kb lehetetlen munkanélkülinek lenni. Én még Borsodban is találtam vele 2 hét alatt munkát, de volt olyan melóm, hogy össze-vissza járkáltam az országban, olyan cégnél voltam, és akkor is vagyonőr voltam. :D
febr. 16. 07:18
 4/4 anonim ***** válasza:

Akkor te nagyon tehetséges vagy, mert még az ország nyugati részén is nagyítóval kell kutatni a vagyonőri pozíciók után.

Időnként ki lehet fogni értelmesebbeket, pl ha egy intézmény vagy egy hotel keres őrt, de oda meg nem fognak felvenni minden paprikajancsit hanem bizony kelleni fog a jó kommunikációs készség, nyelvtudás, stb. Nekem angol középfokkal, vagyonőri igazolvánnyal sem sikerült munkát találnom ilyen helyeken(eddig). Alapból mindenki ezt akarja csinálni, aki többre nem képes agyilag, mert kényelmesnek tűnhet kívülről. Aztán közben meg a cégek 80%-a be sem jelent meg hülyének néz ott ahol tud.

febr. 24. 22:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!