Visszamennél így dolgozni egy munkahelyre?
Figyelt kérdés
Dolgoztam egy helyen, ahonnan próbaidő alatt elküldtek. Nagyjából egy hónap után újra felhívtak, hogy rájöttek, mégis szükség van még egy emberre, visszamennék-e?
A munka nem nagy szám, és a fizetés sem valami jó. A kollégák viszont rendesek. Sajnos azóta sem találtam másik munkát, bár szerencsére nem sürgős. De ez a hozzáállás a vezetőség részéről engem eléggé taszít. Ti visszamennétek?
2024. febr. 6. 21:41
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
35 szavazat
2/24 anonim válasza:
Visszamennék, megpróbálnám a lehető legnagyobb bért kiharcolni, beleadnék mindent, h lássák milyen jó munkaerő vagyok és próbaidő vége előtt 1 nappal lelépnék.
3/24 anonim válasza:
Ez a "nem" válasznak egy magasabb szintű változata. Kemény, tetszik :D
4/24 anonim válasza:
Ha eltart valaki, akkor nem. Amúgy igen.
5/24 anonim válasza:
Persze. Utána úgyis lelepek ha van másik. Akkor attól még ők beszopják. Szóval tökéletes deal.
6/24 anonim válasza:
Amíg nincs más meló a láthatáron, addig mindenképp, pláne ha rendesek. A leírás alapján balfaz menedzseri döntés volt az elküldésed.
7/24 anonim válasza:
Visszamennék, ha van másik munkahely, lelépnék minél hamarabb.
8/24 anonim válasza:
Igen, ha nincs mas munkahely. Ha nem tetszik, akkor majd keresel masikat kozben
9/24 anonim válasza:
Visszamennék, azt csinálnám, amit 2-es már leírt (tengermély tiszteletem irányába), és közben van három hónapom másik munkát keresni.
10/24 anonim válasza:
Menj vissza annak a tudatában hogy egy büdös féreg a vezetőség, de neked "mi lesz ha..." alapon lesz egy munkahelyed fizetéssel, amit bármikor otthagyhatsz!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!