Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ezt ki hogyan reagálná le?

Ezt ki hogyan reagálná le?

Figyelt kérdés
Amikor a főnök már nem egyszer azt mondja "ha nem tetszik keress mást"?
2024. febr. 6. 20:22
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Igen, részmunkaidőre is ugyanúgy jár. Természetesen csak a hivatalosan dolgozott órákra.
2024. febr. 6. 20:57
 12/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod!

Lehet nem küld el, de ezek a beszólogatós dolgok abszolút nem állják meg a helyüket emberség szempontból !

2024. febr. 6. 21:01
 13/20 anonim ***** válasza:

Persze, hogy nem.

De mindenki máshogy reagál. Én simán eljönnék, ez a főnök alkalmatlan a posztjára, ha ennyi a reakció bármilyen negatív véleményre. Hosszútávon fogszegnyomorodni.

2024. febr. 7. 09:39
 14/20 anonim ***** válasza:
*fogsz megnyomorodni
2024. febr. 7. 09:39
 15/20 anonim ***** válasza:
51%

A főnökök imádják ez a mondatot puffogtatni, ettől főnökök. Nem vezetők, mert a vezető mindig igyekszik megoldást találni a problémákra és kikéri a dolgozó véleményét.

Kérdés még az, hogy csak neked mond ilyeneket vagy a többieknek is!?

2024. febr. 7. 12:56
 16/20 A kérdező kommentje:
Neki nem lehet semmit mondani, mert szerinte minden úgy van ,ahogy O mondja, hiaba mások is mást mondanak, O ebből nem enged és akkor mondja, de igen mindnekinek , de külön már nekem is mondta...csak ez mostanra kezd megalázó lenni, hisz akkor nem becsüli sem engem sem a munkámat...
2024. febr. 7. 17:50
 17/20 anonim ***** válasza:
És ahogyan tervezel változtatni?
2024. febr. 7. 18:00
 18/20 A kérdező kommentje:
Mostmár elkezdtem munkát keresgélni, de legszívesebben amikor ezt mondja , azonnal felmondanék...
2024. febr. 7. 18:05
 19/20 anonim ***** válasza:
Végkielégítést csak akkor kapnál, ha kirúgnak. De esetek nagy részében aláíratják a "közös megegyezés alapú felmondást". Ilyenkor nem jár. Ha te mondasz fel, akkor szintén nem jár. Kirúgni nem fognak, hanem elérik ezzel a beszólással, hogy te mondj fel, így nem kell fizetniük semmit.
2024. febr. 8. 12:06
 20/20 anonim ***** válasza:

Ha a munkáltató ajánlja fel a közös megegyezéssel szakítást, olyankor régebben szokás volt bedobni valami mézesmadzagot, pld félhavi, egyhavi alapfizut. De ez persze olyankor nem opció, ha a munkavállaló tudhatóan le akar lépni magától is.

2024. febr. 8. 12:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!