Mi ez a szögletes idióta gondolkodásmód hogy munkahelyen nem szabad barátkozni?
"oda dolgozni jársz nem haverkodni meg ismerkedni emberekkel"... Szerintem hülyeség.
Mármint nyilván dolgozni megyek...de szerintük nem szabad kollégákhoz szólni, csak munkaügyben?
De mennyivel jobb kussban ülni?
Vagy ha nektek ez a jó akkor csináljátok..
A beszélgetéstől nem leszünk barátok. Nem ez a két véglet van.
De egyébként igazad van. Aki kussban szeretné végezni a munkáját, barátkozás nélkül, azt hagyjuk, hogy ezt tegye.
Lehet valaki jobban szeret koncentrálni, vagy zenét hallgatni, vagy csak nem szimpatikusak neki emberileg a munkatársak, esetleg csak szakmáról akar beszélni stb.
Nem nekem jobb, de vannak, akiknek igen, és ezt tiszteletben kell tartani. Nem vagyunk egyformák
Munkahelyen csak kényszerből barátkoznak, aztán amikor valami gubanc van, hátba szúrnak.
A munkahelyi barátság megbízhatatlan, ha működik is az csak látszólag és rövid ideig.
#7 Azért kérdezed, mert azt olvasod ki a soraim közül, hogy egy 100 fős cég minden dolgozójával szoros barátságot kéne ápolni? Mert ilyesmit nem írtam.
Amit írtam, az csak arról szólt, hogy aki szimpatikus, azzal barátkozzunk bátran, nem szabadna, hogy ennek gátat szabjon az, hogy egy munkahelyen dolgozunk.
Igyekeztem a kérdésre reagálni, miszerint - többek között "...de szerintük nem szabad kollégákhoz szólni, csak munkaügyben?" A saját véleményem ezügyben az, amit írtam, hogy társas lények vagyunk, és ezt nem tudjuk az utcán hagyni. Ha valakivel egy hullámhosszon vagyunk, akkor azzal barátkozni nem vétek, sőt! Hiba lenne elszalasztani.
De nem kell, nem kötelező mindenkivel haverkodni. Ahogy a munkán kívül is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!