Hogyan tudnék elhelyezkedni?
Jó pár helyre jelentkeztem, de volt ahol vissza se jeleztek, volt olyan hely is ahol vissza jeleztek, de ott meg elutasítottak.
Nagyon idegesítő.
Nagyon szeretnék dolgozni, de mindig elutasítanak.
Ti mit csinálnátok?
Amíg nem akad más, menj olyan helyre, ahova biztosan felvesznek. Pl. McDonald's. Nézd meg mennyi a próbaidő, azalatt (ha jól tudom), bármikor felmondhatsz. Tehát, ha pl. 1 hónap múlva visszahívnak egy jobb helyről, ott tudod hagyni a mekit, és addig sem maradsz munka nélkül.
Másrészt, képezd magad. Tanulj nyelvet pl.
Harmadrészt: alakíts ki jó emberi kapcsolatokat. Az fontos ahhoz, hogy az életben haladjunk.
Köszönöm szépen a válaszaitokat!
3:Néhány elvárásomból tudok engedni de nem mindegyikből. Van szakmám, de sajnos nem piacképes így nehéz vele elhelyezkedni viszont a szakmámba szeretnék dolgozni.
4: Igen, ezen gondolkodtam én is, hogy más munkára jelentkezem ( könnyű fizikai munka) amire gondoltam amíg nem találok a szakmámban állást. Amint találok amilyet szeretnék felmondok. Jól tudod a próbaidő alatt bármelyik fél indoklás nélkül felmondhat. De vendéglátás meg kereskedelem nem jöhet szóba.
Nyelvismeretem van angol alapfok.
Emberi kapcsolataim vannak esetleg még ismerősöket megkérdezni.
Én voltam a McDonald's-ban egy kicsit. Kemény munka, viszont jogtiszta, tehát bejelentenek, és ki is fizetnek, ennyi előnye van.
Jelenleg portás-őr vagyok egy telephelyen. Szinte semmit nem kell csinálnom. Na persze pár dolog azért van, pl. a kamerát nézni.
A fizetés alacsony, de azért jó ez a munka, mert tudom magam mellette képezni. Be szoktam vinni a tanulnivalót a munkahelyre, és tanulok. Sok szabadidőm is van, ezért Szeptembertől hivatalosan is folytatom a tanulást.
Ezt csak azért mondom, mert én később jöttem rá arra, hogy a tanulás fontos. De még nem késtem el. Szóval hangsúlyozom a tanulás fontosságát.
Sok sikert kívánok neked. #4 voltam.
9:
Mint korábban írtam a vendéglátás meg a kereskedelem nem jöhet szóba.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!