Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A főnököm ezt hogy gondolja?

A főnököm ezt hogy gondolja?

Figyelt kérdés

Nem írhatok neki üzenetet. Inkább üzenget mástól.

Munkával kapcsolatban volt egy ügy ami miatt írtam neki párszor semmi több nem volt,volt h ő írt. Nem értem hogy ezt hogy gondolja,meg miért. Arra gondoltam hogy a párja miatt van ez de nem tudom.

2024. febr. 1. 12:12
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

"Nem írhatok neki üzenetet. Inkább üzenget mástól"

"baráti sőt bizalmi a kapcsolatunk"

Hát ezért nem írhatsz neki üzenetet, és ezért nem ír ő sem közvetlenül neked. Mert nyilván annyira tapadtál, hogy neki már több mint kellemetlen volt, és bár valószínűleg tudtodra adta párszor, hogy ő nem akar baráti sőt bizalmi kapcsolatot veled, te nem érted még annak ellenére sem, hogy már nem is szól hozzád közvetlenül.

Tapasztalatból beszélek, nekem is volt ilyen kolléganőm, akivel nagy néha váltottunk pár szót az időjárásról, amikor véletlenül pont összefutottunk a kávéautomatánál - aztán egy délután, miután meghallotta, hogy a hétvégén a barátaimmal túráztam, felelősségre vont, hogy miért nem hívtam őt is, hiszen ő az én legjobb barátnőm.

2024. febr. 1. 17:21
 22/25 A kérdező kommentje:
Nem kell mar ide írni senkinek köszönöm helló.
2024. febr. 1. 18:12
 23/25 anonim ***** válasza:
80%
Azt majd mi eldöntjük pufirizsa.
2024. febr. 1. 18:15
 24/25 anonim ***** válasza:
100%
Milyen gyorsan meg méltóztatott sértődni, mert azt mertük mondani, hogy a főnökkel kéne megbeszélni. :)
2024. febr. 1. 18:20
 25/25 anonim ***** válasza:

"Nem kell mar ide írni senkinek köszönöm helló."

. Mert különben mi lesz? Velünk is ilyen "baráti sőt bizalmi" kapcsolatod lesz?

2024. febr. 1. 18:24
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!